MALO SE ZAIGRAO

RAZOTKRIVEN MISTERIJ NESTALOG NOVCA U OBITELJSKOM DOMU 'Pretražili smo čitav stan, supruga je bacila pogled na rezač i onda nam je pao mrak na oči...'

 
 Twitter

Jedan dvogodišnjak iz Utaha u SAD-u pronašao je novac svojih roditelja i provjerio koliko je otporan na rezač papira, piše NY Post.

Roditelji Lea Belnapa, Ben i Jackee, pretražili su čitav stan jer nikako nisu mogli naći 1.060 dolara koje su posudili kako bi mogli kupiti sezonske ulaznice za nogometne utakmice Sveučilišta Utah.

Kad su pregledali sve moguće kutove kuće i prekopali kantu za smeće, pogledali su i u rezač papira i nemalo se iznenadili kad su otkrili da je novac upravo tamo – izrezan na tanke trake.

'Ja sam pregledavao kantu za smeće kad sam iznenada čuo suprugu kako viče da je pronašla novac. Pogledao sam je, a ona je u rukama držala rezač papira', ispričao je Ben.

'Nakon prvotnog šoka, složili smo se da će to jednom biti simpatična anegdota. No ne baš odmah.'

Ben i Jackee pretpostavljaju da je njihov sinčić Leo vidio kako oni koriste rezač papira i poželio ga isprobati. No na nevolju rezanje je odlučio vježbati na novčanicama.

Srećom, obitelj Belnap ima velike šanse da povrati sav novac jer novčanice mogu zamijeniti u Novčarskom zavodu pod uvjetom da uspiju prikupiti sve dijelove izrezanih novčanica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 21:23