UŽIVAJTE U GLAZBI

RIJEČKI GLAZBENIK EKSKLUZIVNO PJEVA ZA ČITATELJE Boris Štok je proteklih mjeseci realizirao nekoliko singlova, među njima i duet s Natašom Janjić

 
Boris Štok
 Promo

U protekle tri godine riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok etablirao se kao jedan od najkvalitetnijih domaćih solo izvođača i autora, prepoznatljiv vokal izuzetne dinamike i boje, odlično uklopljen u radiofoničan electro pop. Karijeru započetu u riječkoj grupi Quasarr Boris je uspješno zamjenio samostalnim radom što je dosad rezultiralo još većim brojem hitova nego u prethodnoj fazi svog rada.

Dosadašnja kruna svakako su uspješan EP „Puls“, kao i prošlogodišnje osvajanje Porina u kategoriji Alternativnog albuma godine za „Ispod kože“. Oba izdanja nakrcana su ozbiljnim pop hitovima poput „Ove misli“, „Kao mi“, „Voli me još ovu noć“, „Baby, Baby“, „Tišina“ i „Ispod kože“. Upravo posljednje dvije ekskluzivno je izveo za čitatelje #ostajemdoma.

Duet s Natašom Janjić

Promo
Bpros Štok

Unatoč limitiranim uvjetima djelovanja u kojima se svi nalazimo Boris je uspio proteklih mjeseci realizirati nekoliko singlova, kao što su duet s Natašom Janjić „Još uvijek“, i prošlotjedni, fantastični „Uvijek dio mene“.

Uživajte u dvije pjesme "Tišina" i "Ispod kože" koje je Štok otpjevao samo za čitatelje Jutarnjeg.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:50