GOLEMA OBITELJ

'SAD JE DOBAR TRENUTAK ZA STATI, NE ŽELIMO VIŠE DJECE' Majka (42) rodila svoje 20. dijete i odlučila da je tu kraj: 'Ništa ne bismo mijenjali'

 Facebook

Najveća obitelj u Engleskoj u ponedjeljak je dobila još jednog člana - Sue Radford je rodila svoje dvadeseto dijete i kaže da joj je to posljednje. Radford (42) je 11. po redu sina Archieja rodila sat vremena nakon što su počeli trudovi, no njezin muž Noel (46) kaže da još uvijek ne želi na vazektomiju.

Sue, koja je danas već i baka, kaže da je sretna što će stati s rađanjem kod ovako okrugle brojke. ‘Jako smo sretni što možemo objaviti da je stigao naš dragocjen dodatak. Upoznajte Archieja Rowana Radforda’, napisala je na Facebooku dodavši za medije da joj je najvažnije da je beba zdrava.

Par iz Morecambea upoznao se kad je Sue imala samo sedam godina, piše Daily Mail. Prvo dijete, Chrisa, rodila je prije 28 godina kad je imala samo 14. Zaljubljeni par znao je da želi zadržati dijete jer su oboje po rođenju dani na usvajanje. Nakon Chrisovog rođenja uselili su u zajednički stan i vjenčali se, a uskoro se rodila Sophie. ‘Znali smo da ćemo kad tad stati s prinovama i oboje smatramo da je ovo dobar trenutak. Malo mi je žao, ali sad možemo krenuti naprijed i uživati u životu s djecom’, rekao je Noel.

Kao najveća engleska obitelj Radfordovi imaju i službenu stranicu na kojoj između ostalog stoji: ‘Kad nam se prije toliko godina rodio Chris, nismo mogli ni sanjati da ćemo biti blagoslovljeni s još 19 prekrasne djece. U našoj je kući uvijek užurbano, puno se radi i pomalo je ludo, no ništa ne bismo mijenjali.’

Archie se pridružio braći i sestrama Chrisu (28), Sophie (23), Chloe (22), Jacku (20), Danielu (18), Lukeu i Millie (16), Katie (14), Jamesu (13), Ellie (12), Aimee (11), Joshu (10), Maxu (8), Tillie (7), Oscaru (5), Casperu (4), Hallie (2) i Phoebe (1). Sue i Noel postali su baka i djed kad je njihova kćer Sophie rodila, a danas ima troje djece.

Svi zajedno žive u velikoj kući koja je nekad bila dom za stare i nemoćne, a kupili su je prije 11 godina. Nemaju kredite, svake godine svi zajedno ljetuju, a godišnje unaprijed odvoje budžete za rođendanske (850 kuna) i božićne poklone (od 900 do 2000 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2022 10:14