„Nazovi me, imam za tebe nešto što može promijeniti tvoju budućnost.“
Tako je glasila poruka koja je tada 25-godišnjeg Michaela Gollenza prekinula u čišćenju snijega ispred bakine garaže.
Stigla je od Christiana Kuchlera, švicarskog chefa s dvije Michelinove zvjezdice iz znamenite Taverne zum Schäfli. On je mladom austrijskom chefu Gollenzu pred noge postavio ‘ljestve karijere‘ i pomogao mu u prvim kulinarskim koracima.
- Nazvao sam ga povratno, a on mi je predložio zanimljiv projekt, da postanem chef à la carte restorana Alfred Keller u Malom Lošinju, u hotelu s pet zvjezdica – prisjeća se Gollenz trenutaka koji su mu uistinu promijenili život. Bilo je to lani, početkom godine.
Hrvatska mu nije bila posve nepoznata jer je s roditeljima često ljetovao u Puli i Por...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....