BEZ DLAKE NA JEZIKU

‘Balkan ima čak 35.000 prostitutki, neke su udane, a neke i majke...‘ Elektra Elite otkriva sve o ‘elitnoj‘ prostituciji

Ilustracija

 Dmitri Maruta/Alamy/Alamy/Profimedia/Dmitri Maruta/alamy/alamy/profimedia
Priznala je da se godinama prostituira u Švicarskoj, ali i da je takozvana elitna prostitutka te da je prisutna na domaćoj javnoj sceni

U emisiji Grand magazin na srpskoj televiziji ovih je dana gostovala transrodna pjevačica i seksualna radnica Elektra Elite koja je javno progovorila o elitnoj prostituciji.

Bez dlake na jeziku priznala je da se godinama prostituira u Švicarskoj, ali i da je takozvana elitna prostitutka te da je prisutna na domaćoj javnoj sceni.

– Ima puno djevojaka koje se bave ovim poslom u Srbiji, neke su udane, neke su majke, a neke ne žele da njihova obitelj ikada sazna. Posluju u tajnosti. Nikada neće izaći na vidjelo čime se bave, ali će svim djevojkama biti od velike pomoći ako se prostitucija legalizira. Legalizaciju je ovdje teško provesti jer postoje zakoni, crkva. No, postoje neke druge stvari koje se mogu napraviti da bi se moglo normalno raditi - započela je priču, a potom uspjela iznijela zanimljive brojke:

- Na Balkanu trenutno djeluje 35.000 prostitutki, piše nova.rs.

- Elitna prostitucija ne postoji nigdje u svijetu, postoji samo prostitucija, to su seksualne radnice. To su samo epiteti da nešto ljepše zvuči. Ono što postoji su elitni klijenti. Ako je cura bila u kombinaciji s nekim malo poznatijim, ona to zove elita, to nema veze s vezom. Sve prostitutke su jednake, sad ako jedna radi za 200 dinara (1,7 eura), a druga za 5.000 eura, obje su prostitutke, nema razlike, sve su iste, mišljenja je Elektra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2023 22:27