SVE JE SNIMLJENO

Bijesna žena otkrila ‘salon za masažu‘ koji posjećuje njezin suprug pa napala prostitutku: ‘Pet minuta ju je šamarala‘

 Profimedia
Strgnula je s nje ručnik, a onda joj zadala niz udaraca i šamara u napadu koje je trajao više od pet minuta

Bijesna supruga snimljena je proteklog tjedna kako u bordelu napada golu seksualnu radnicu koja je netom prije toga pružala usluge njezinom suprugu.

Žena je navodno pronašla slike para u mobitelu svog muža, kojeg je zatim pratila sve do jednog salona za masažu u tajlandskom Phuketu.

Njezin suprug tada je već bio napustio bordel, ali žena je našla prostitutku kako sjedi na stolcu ogrnuta samo ručnikom.

Strgnula je s nje ručnik, a onda joj zadala niz udaraca i šamara u napadu koje je trajao više od pet minuta.

Na snimci se čuje kako se prostitutka više puta ispričava i traži oprost. ‘Nisam znala da ima ženu. Prestat ću ga viđati‘, govori dok je ljutita supruga čupa za kosu i pokušava joj oteti mobitel.

Nekoliko drugih žena incident je gledalo iz blizine, a na snimci se vidi soba s brojnim igračkama za seks i ogledalima.

image
Profimedia
image
Profimedia

Mušterije su u ovom ‘salonu za masažu‘ sat vremena s jednom od žena navodno plaćali oko 2000 bahta (55 eura), a policija sada istražuje navodni napad na ovom popularnom turističkom otoku.

‘Policajci provjeravaju gdje se incident dogodio. Nitko ne prepoznaje to mjesto za masažu. Nitko od uključenih ljudi nije se žalio, ali potičem žrtvu da prijavi incident policiji‘, kazao je Sarawut Chuprasit iz policijske postaje Mueang Phuket, prenosi Daily Mail.

image
Profimedia
image
Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:16