NOVA SREĆA U LJUBAVI

‘Bili smo premladi i zaletjeli smo se. Brak se raspao, a sada sam sretno udana za svog svekra‘

Jeff i Erica Danielle Quiggle
 Facebook/erica Danielle Quiggle
Svi su u korektnim odnosima i nema zaraćenih strana u obitelji. Suprug je prihvatio novu ljubav i razumio odluku

Kad se 2010. tada dvadesetogodišnja Amerikanka iz Kentuckyja Erica Quiggle (31) zaposlila u robnoj kući, nije mogla ni naslutiti da će joj jedan sudbonosni susret promijeniti poimanje ljubavi. Tamo je, naime, upoznala sedam godina starijeg Justina Towella, starijeg brata njenog školskog prijatelja. Odmah su počeli izlaziti, a nakon kratke veze, par ju je odlučio okruniti brakom.

- Njegova i moja obitelj rekli su da se trebamo vjenčati i da smo savršeni jedno za drugo - kazala je Erica.

No, ubrzo su se pokajali zbog nagle odluke, jer im čak ni rođenje sina nije uspjelo povratiti bračnu idilu. Svjesna da između nje i supruga postoji sve veći jaz te da je razvod na pomolu, Erica je bila neutješna. Tražila je rame za plakanje. Pronašla ga je u trideset godina starijem Jeffu Quiggleu (60). Spletom okolnosti, Jeff je otac njezina supruga Justina. S vremenom joj je ovaj šezdesetogodišnjak sve više prirastao k srcu.

Znali su se otkad je poznavala i Justina, no sa svekrom se dodatno povezala kad je počela posjećivati modne, kao i revije vintage automobila, u čijoj je organizaciji sudjelovao njen, tad još svekar.

Njen je brak s Justinom konačno završio, a gotovo istodobno i Jeff Quiggle se razveo od svoje dugogodišnje supruge. Razvod joj je teško pao - činjenica da je njena obitelj razorena te da je Justin dobio skrbništvo nad njihovim sinom, Ericu je ubila te se ona sama vratila u svoju djevojačku kuću.

Pritom nikako nije mogla zaboraviti na simpatije prema ocu njenog bivšeg muža. No, očito nije mogao ni Jeff jer joj je, godinu dana od rastave, priznao da mu se sviđa. Propitkivala je svoje emocije, pogotovo jer je Jeff od nje stariji gotovo tri desetljeća. Na kraju je posustala i otkrila mu svoje osjećaje, a to je podijelila i sa svojim bivšim suprugom, koji je, nevjerojatno, prihvatio njenu odluku.

- Puno sam razgovarala o svojoj odluci s bivšim suprugom jer ga nisam htjela povrijediti. Ali rekla sam mu da je moja i Jeffova ljubav toliko snažna da je se jednostavno ne možemo odreći. Na to je odgovorio da ako nekoga volim, volim ga i da me razumije - otkrila je Erica, piše Daily Mail.

Svoju su vezu ona i njen nekadašnji svekar okrunili brakom 2018., a koji mjesec nakon dobili su malu Bexlee, prvo zajedničko dijete. Uživaju u zajedničkim trenutcima, a ogromna razlika u godinama više im nije barijera.

- Jeff je mlada duša, a ja sam stara duša našeg braka. Smijao se kad sam mu to prvi put rekla, ali zaista tako jest. A Justin se iskazao kao osoba s najviše razumijevanja - rekla je Erica.

Istovremeno, Justin se i dalje brine za sina iz neuspješnog braka te uz njega, nastavlja sa svojim životom.

- Erica, moj otac i ja smo u korektnim odnosima. Nema zaraćenih strana u našoj obitelji - zaključio je Ericin bivši suprug.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 04:37