ZABRANJENO VOĆE JE NAJSLAĐE

'BILI SMO UVJERENI DA SMO SIGURNI JER JE BILO MRAČNO, ALI...' Pročitajte priče pet žena koje su ulovljene za vrijeme seksa na javnom mjestu

 Foto: iStock/Getty

Intima spavaće sobe ponekad se preseli i izvan nje, što ne čudi s obzirom na adrenalinsku privlačnost koju sa sobom povlači seks u javnosti, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Sve je to dio uzbuđenja: rizik da budete uhvaćeni ili pronalazak netipične lokacije pojačavaju psihološku i fizičku želju – pojašnjava seksologinja Megan Stubbs, a kako je to izgledalo u slučaju pet dama koje su za Women's Health odlučile podijeliti svoja iskustva, pročitajte u nastavku.

- Oduvijek sam imala fantaziju o seksu u Central Parku. Odrasla sam na Manhattanu i oduvjek mi se činio kao odlično mjesto za 'prljanje'. Molila sam muža da uradi to sa mnom i napokon je pristao. Pronašli smo izdvojeni dio parka i upravo se bacili 'na posao' kad smo začuli skupinu turista kako nam se približava. Moj suprug je imao spuštene hlače, a ja sam pokušala navući majicu na sebe. Počeli smo se smijati i zavikali: 'Dobrodošli u New York' dok su se turisti udaljavali – Cynthia D. (34).

- Uživali smo seksati se na krovu stambene zgrade u kojoj je živio moj dečko. Vjerojatno nas je netko od stanara uočio i pozvao policiju. Začuli smo sirene upravo dok smo bili u doggy pozi. Pogledali smo preko ruba i uočili policijski automobil. Pobjegli smo s krova što smo brže mogli i nikad se nismo tamo vratili – Monica F. (28)

- Najbolji seks je na godišnjem odmoru. Otišli smo na putovanje do Key Westa da bi proslavili treću godišnjicu i zaključili da ćemo iskušati seks na javnom mjestu. Nismo to prije radili, a pomislili smo da bi to moglo lijepo začiniti stvar. Počeli smo s akcijom pored javnog bazena nakon zatvaranja. Bili smo uvjereni da smo sigurni jer je bilo mračno, no onda smo začuli šuškanje ključeva i primijetili da se zaštitar odmorišta nalazi tik pored naših golih tijela. Samo je zavikao da se izgubimo odatle - Jessica F. (28)

- Dok sam bila u ranim dvadesetima, obožavala sam se seksati u restoranima i noćnim klubovima. Palila me činjenica da se seksam dok moji prijatelji čekaju za stolom ili na podiju. Jednom sam to napravila s bivšim dečkom u zahodu noćnog kluba u Vegasu. Gotovo smo svršili kada je u zahod uletjela čistačica i zaprijetila da će pozvati zaštitare ako dečko ne izađe - Allison W. (30)

- Jedne večeri, dečko i ja smo se zaputili u park na romantični piknik. Kada smo primijetili da nema nikoga pored nas i da se smračilo, počeli smo se ljubiti, a zatim i seksati. Odjednom, začuli smo vrisak. Žena je išla prema svom automobilu i prošla točno pored nas. Nismo je pogledali u oči, samo smo navukli odjeću i pretvarali se da se ništa nije dogodilo - Joanna D., (26).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 07:43