ŠOKANTNA ISPOVIJEST

‘Dnevno imam 20 klijenata, neke mijenjam svake dvije minute, a živim s roditeljima...‘

Seksualna radnica Ellie
 Adultwork Screenshot
Njezini roditelji nemaju ništa protiv da se ona bavi prostitucijom, samo im je važno da je sretna i da je na sigurnome.

U emisiji 'Samo za odrasle' na britanskom Kanalu 5 prikazana je nevjerojatna priča o 19-godišnjoj Ellie koja baca zanimljivo svjetlo na radu u industriji seksa. Rečeno je da je riječ o jednoj od najmlađih, ali i najuspješnijih seksualnih radnica u Velikoj Britaniji.

Njezini roditelji, prema riječima same Ellie, nemaju ništa protiv da se ona bavi prostitucijom, samo im je važno da je sretna i da je na sigurnome.

Ellie vjeruje da je više bolje, pa si je, kako bi namamila čim više klijenata, napumpala usne te je u razmaku od godine dana imala dvije operacije povećanja grudi.

Ellie iz Nothinghama je između ostalog ispričala da svake noći zaradi do 1600 eura te da u jednom danu ima i do 21 klijenta.

Istaknula je kako godišnje zaradi šesteroznamenkastu cifru, a da se ovim poslom bavi već tri godine. Počela je kada joj je bilo samo 16 godina.

Kaže da naplaćuje 77 eura za seansu koja traje 15 minuta, i da praktički ima toliko klijenata da čekaju pred vratima u redu.

- Očito je da za svog prvog klijenta budem svježa, našminkana i imam sređenu frizuru, ali kada on ode, moram se ponovno sređivati. Tuširati se, promijeniti odjeću. Ponekad imam na raspolaganju tek dvije do pet minuta. Dogodi se da imam pauzu od 30 minuta, sve ovisi koliko muškaraca je rezerviralo termin, ispričala je.

Osim što prima klijente, Ellie također ima profil na mreži OnlyFans. Ima 500 pratitelja, što znači da samo od toga mjesečno zaradi 4.445 eura, a broj obožavatelja svakim danom raste.

Ističe ipak da joj nije uvijek lako. Za svoj posao mora koristiti hotele, jer živi doma s roditeljima i unatoč odličnoj zaradi zasad ne želi se osamostaliti.

- Moram tražiti hotele koji nemaju karticu umjesto ključa, tako da mogu direktno ući u lift bez kartice. Sve je teže jer većina hotela upravo koristi kartice kako bi spriječili eskort djevojke da rade u hotelima, požalila se Ellie.

Tako su joj zabranili ulaz u jedan nothinghamski hotel zbog nedoličnog ponašanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:12