'ZABRANJENI' ODNOSI

KAD I KAKO PARTNERI NAJČEŠĆE VARAJU Iskreno su otkrili sve o aferama - kad se javljaju ljubavnicima, koliko često, kad se u tajnosti nalaze...

 Profimedia, Caia Image

Online agencija za spajanje parova Ashley Madison nedavno je provela istraživanje među dobrovoljnim korisnicima kako bi doznali što više o mehanizmu afera, odnosno kako funkcionira varanje partnera.

Ispitali su više od 1.600 korisnika te saznali kad partneri razmišljaju o aferi, kad razgovaraju s ljubavnicima i u koje vrijeme najčešće dogovaraju tajne sastanke.

Studija je pokazala da varalice o ‘zabranjenoj’ osobi počinju razmišljati čim se probude, a kontaktiraju ih najčešće za radnog vremena.

Više od dvije trećine osoba koje varaju partnera, u braku su dulje od 10 godina, a njih 44% priznalo je da održava aferu godinu dana ili manje. Također, velika većina ljubavnika/ljubavnicu kontaktira putem poruka.

Zanimljivu statistiku pokazala je učestalost javljanja - 47% ispitanih reklo je da se ljubavniku/ljubavnici javlja najmanje jednom ili dvaput dnevno, dok njih 42% održava kontakt sa supružnikom u istoj mjeri.

Podaci koje je skupila agencija Ashley Madison pokazala je također da više od polovice varalica prekida poslovni sastanak ili neku drugu ozbiljniju aktivnost da bi se javili na poziv ili odgovorili na poruku žene ili muža, a njih 73% ne bi napravilo istu stvar za ljubavnika ili ljubavnicu.

Jedna od direktorica agencije Isabella Wise komentirala je za Daily Mail rezultate istraživanja rekavši između ostalog da iza predstavljene statistike stoji najčešći razlog prevare:

- Velik broj naših korisnika ima aferu zato da bi ostali u braku. Inače vode sretan i ugodan život s mužem ili ženom, uživaju u svojoj obitelji, ali im nedostaje nešto za potpunu sliku. Za neke je to seks, a za neke samo osjećaj da ih netko želi, treba…

Ljubavnici se najčešće sastaju nakon što padne mrak, pokazala je anketa, a 21% ispitanih reklo je da partnera iz afere nikad ne viđa prije 21 sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 22:05