OSMODNEVNO KRSTARENJE

KRUZER ZA ORGIJANJE STIŽE U RH Doplovit će nam luksuzni brod pun seksom opsjednutih putnika

Ilustracija
 iStock / iStock

Meksička grupacija Original Group unajmila je luksuzni Azamara Club kruzer koji će 26. rujna 2017. krenuti iz Venecije i na osmodnevnom putovanju od Italije do Slovenije i Hrvatske klijentima pružiti nezaboravno seksualno iskustvo na putovanju prozvanom 'Žudnja'.

Ovaj 'brod ljubavi' ugostit će 690 putnika željnih raznovrsnih seksualnih iskustava, a tijekom krstarenja na brodu će se održavati raznorazni performansi, radionice za parove i tematske noći.

Za putnike su predviđeni i izleti na kopnu: brod će se zaustaviti u Splitu, Dubrovniku i Zadru, a putnici će imati cijeli dan za razgledavanje gradova.

Ovakvo krstarenje Original Group, koja posjeduje tri odmarališta za odrasle u Meksiku, organizira po prvi put.

- Sretni smo jer svoje 30-godišnje iskustvo u kreiranju savršene senzualne atmosfere za odrasle prenosimo na more i ne sumnjamo da će ovo iskustvo promijeniti živote našim putnicima - kazao je Rodrigo de la Peña, izvrši direktor grupacije Original Group.

Na osmodnevnom erotskom partyju ipak se neće mori raditi sve što se kome prohtije. Pa tako postoje neka pravila, primjerice nakon ponoći se ne smije stvarati buka. Također, kažu, njihove su 'prostorije za igru' dizajnirane za seksualne i erotske užitke, te mole klijente da samo njih koriste za ispunjenje svojih seksualnih maštarija.

Krstarenje košta od 2883 dolara, a penje se i do 10.996 dolara po osobi. Drugo putovanje planirano je za 2018. godinu, a planira se isploviti iz Rima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:53