BOLNA ISPOVIJEST

‘Muž me pet godina varao s mojom majkom. U ljubavnom klinču zatekao ih je naš sin...‘

Jamie Walker na TikToku
 Tiktok
Jamie Walker svoju je priču otkrila na TikToku. Nakon otkria preljuba ostala je s mužem, a ostavila ga je tek kada ju je opet prevario

Kao da nije dovoljno strašno kada doznate da vas je partner prevario, još je strašnije saznati se upustio u ljubavnu aferu s vašim rođakom.

Upravo to se dogodilo majci dvoje djece Jamie Walker iz SAD-a. Šokantnu ispovijest podijelila je na TikToku ispričavši kako je dan nakon 33. rođendana otkrila da je njezin suprug imao ljubavnu aferu s njezinom majkom koja je trajala pet godina.

Jamie je potom objasnila kako ih je zapravo još prije devet godina otkrio njezin sin tinejdžer nakon što je upao u sobu i zatekao u ljubavnom klinču svog oca i baku.

- Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to učiniti, rekla je.

- Moj sada već bivši suprug odlučio je da će mi on reći istinu. Bilo je ta za jedne dulje vožnje u automobilu. Završili smo na parkiralištu j***nog Walmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je što se događalo zadnji pet godina.

Jamie je bila shrvana kada je doznala istinu, ali tvrdi da nije odmah mogla napustiti muža zbog financijskih problema.

- Bila sam šokirana i nisam znala što da učinim. Nisam bila u financijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i djecu u to vrijeme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju, priznala je.

Obitelj se kasnije preselila u državu Tennessee kako bi prošlost pokušali ostaviti iza sebe i pokušali iznova, no njezin suprug nije uspijevao ostati vjeran. Opet ju je prevario, ovaj put s kolegicom s posla (60).

Konačno su se razveli 2017. godine, a nakon toga je njezin bivši suprug oženio kolegicu s kojom ju je prevario.

U seriji snimki na TikToku, Jamie je odgovorila na neka pitanja njezinih pratitelja. Zanimalo ih je između ostalog kako se njezin sin, kojemu je sada 25 godina, nosio s tom situacijom, ali i raspadom braka.

- U to vrijeme je imao 16 godina i bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vrijeme je bilo problema.

Rekla je da njezin sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i njezin bivši suprug i dalje zajednički odgajaju kćer.

Progovorila je i o odnosu s majkom, koja je ljubovala s njezinim mužem.

- Četiri godine uopće nismo komunicirale, trebalo mi je vremena da zacijelim rane, i nisam se željela baviti s njezini sr*****.

Ističe da su tijekom prošle godine donekle izgladile odnose, ali da još uvijek ne može s njom razgovarati o bivšem suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 05:41