BOLNA ISPOVIJEST

‘Muž me pet godina varao s mojom majkom. U ljubavnom klinču zatekao ih je naš sin...‘

Jamie Walker svoju je priču otkrila na TikToku. Nakon otkria preljuba ostala je s mužem, a ostavila ga je tek kada ju je opet prevario
Jamie Walker na TikToku
 Tiktok

Kao da nije dovoljno strašno kada doznate da vas je partner prevario, još je strašnije saznati se upustio u ljubavnu aferu s vašim rođakom.

Upravo to se dogodilo majci dvoje djece Jamie Walker iz SAD-a. Šokantnu ispovijest podijelila je na TikToku ispričavši kako je dan nakon 33. rođendana otkrila da je njezin suprug imao ljubavnu aferu s njezinom majkom koja je trajala pet godina.

Jamie je potom objasnila kako ih je zapravo još prije devet godina otkrio njezin sin tinejdžer nakon što je upao u sobu i zatekao u ljubavnom klinču svog oca i baku.

- Moj sin im je poručio, ako joj vi ne kažete, ja ću to učiniti, rekla je.

- Moj sada već bivši suprug odlučio je da će mi on reći istinu. Bilo je ta za jedne dulje vožnje u automobilu. Završili smo na parkiralištu j***nog Walmarta, imali smo ozbiljan razgovor i rekao mi je što se događalo zadnji pet godina.

Jamie je bila shrvana kada je doznala istinu, ali tvrdi da nije odmah mogla napustiti muža zbog financijskih problema.

- Bila sam šokirana i nisam znala što da učinim. Nisam bila u financijskoj mogućnosti da se brinem za sebe i djecu u to vrijeme, tako da sam ostala s njim i krenuli smo na terapiju, priznala je.

Obitelj se kasnije preselila u državu Tennessee kako bi prošlost pokušali ostaviti iza sebe i pokušali iznova, no njezin suprug nije uspijevao ostati vjeran. Opet ju je prevario, ovaj put s kolegicom s posla (60).

Konačno su se razveli 2017. godine, a nakon toga je njezin bivši suprug oženio kolegicu s kojom ju je prevario.

U seriji snimki na TikToku, Jamie je odgovorila na neka pitanja njezinih pratitelja. Zanimalo ih je između ostalog kako se njezin sin, kojemu je sada 25 godina, nosio s tom situacijom, ali i raspadom braka.

- U to vrijeme je imao 16 godina i bilo je to za njega traumatično iskustvo. Sada je dobro, ali neko vrijeme je bilo problema.

Rekla je da njezin sin nema dobar odnos sa bakom i ocem, ali da ona i njezin bivši suprug i dalje zajednički odgajaju kćer.

Progovorila je i o odnosu s majkom, koja je ljubovala s njezinim mužem.

- Četiri godine uopće nismo komunicirale, trebalo mi je vremena da zacijelim rane, i nisam se željela baviti s njezini sr*****.

Ističe da su tijekom prošle godine donekle izgladile odnose, ali da još uvijek ne može s njom razgovarati o bivšem suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. prosinac 2020 16:45