TEŠKA SITUACIJA

'Muž mi je počeo piti i izlaziti, bila sam uvjerena da me vara s curom s posla. Šokirala sam se kad mi je priznao s kim me zapravo prevario'

 Profimedia, Alamy

Srdita se čitateljica (35) britanskih novina The Sun javila njihovoj kolumnistici Deidre Sanders s molbom za pomoć.

Naime, muž (38) ju je prevario i ne zna što joj je činiti.

- Lijepa je djevojka počela raditi u njegovoj firmi. Počeo je češće izlaziti na pića i vraćao bi se kasno kući. Pomislila sam da me vara s njom. Uhvatila me paranoja. Kada je prošlog tjedna jedne večeri došao kući u 3 sata u noći, toliko sam se naljutila da sam ga udarila šakom i ogrebala mu lice, piše čitateljica koja zatim navodi veliki obrat.

- Ispada da me nije prevario s tom curom, nego s muškarcem! Doduše, znala sam da nekada gleda gay pornografiju. On me sada ostavio i kaže da mi nikada neće oprostiti te tvrdi da ima napade panike. Priznao mi je da se viđa s muškarcem, a ne s onom djevojkom. Srce mi je slomljeno, nastavlja.

- Sve sam pokušala kako bih popravila stvari, međutim pitam se gubim li zapravo vrijeme?, pitala je.

Sanders joj kaže da si je sama odgovorila na pitanje.

- Ako je vaš muž shvatio da je većinom gay, onda je malo vjerojatno da ćete ostati u braku i biti sretni. Štoviše, vaš brak već neko vrijeme nije bio sretan, odgovorila joj je Deidre.

- Recite svom mužu da vam je žao što ste postali nasilni, da to nije u redu, ali da vas je njegovo ponašanje rasrdilo. Moguće je da je napade panike počeo dobivati jer osjeća da će mu se život u potpunosti promijeniti. Pokušajte se civilizirano razići, glasi savjet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:04