MLADA MAMA

‘Navršila sam 23 godine, imam 11-ero djece i ne mislim stati‘

Mama (23) ima 11-ero djece

 Instagram/Christine Ozturk
Mlada majka puna je riječi hvale za svog 56-godišnjeg supruga milijunaša te tvrdi da je on ‘supertata‘

Zamislite da ne jedna, već 11 beba istovremeno traži vašu pažnju i brigu. Upravo to se događa u životu 23-godišnje Christine Ozturk, a ona tvrdi da nikada nije bila sretnija. Zapravo, toliko je zaljubljena u svoju djecu da planira još veće proširenje obitelji.

Kada joj je bilo 17 godina, dobila je prvo dijete, kćerkicu Victoriu. Tada je bila samohrana majka, no njezin se život promijenio kada je na odmoru upoznala sadašnjeg supruga. Kako je izjavila za Bright Side, on se u nju zaljubio već na prvi pogled i pitao ju je želi li se udati za njega i roditi mu puno djece.

A ona je očito pristala. Većina Christinine djece rođena je u isto vrijeme te su jednako stara. Budući da nije bilo moguće da ih toliko sama rodi odjednom, Christine i njezin suprug potražili su pomoć surogat-majke i uskoro se njihova obitelj proširila. Par ne planira stati, žele imati još djece, no nisu isplanirali točan broj.

Mlada majka puna je riječi hvale za svog 56-godišnjeg supruga milijunaša te tvrdi da je on ‘supertata‘. U odgoju djece pomažu joj dadilje i osobne asistentice, a ona i suprug podijelili su svoja zaduženja. On se brine za posao, a ona za djecu. Često odlaze u šetnje, igraju društvene igre i gledaju filmove, zajedno sa svojom dječicom. Vikendi su rezervirani za kvalitetno obiteljsko druženje, a uvijek se trude i da zajedno objeduju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2023 17:13