ČUDNI KUTEVI?

Ovo je šest poza u seksu koje muškarci vole, a žene preziru: ‘Pa kako bi ste se vi osjećali s nogama u tom položaju?‘

Ilustracija

 Profimedia/
Čini se da je pretjerana zaigranost u spavaćoj sobi mnogim ženama jednostavno previše

Zanimljivo viđenje autora teksta objavljenog na portalu Muški magazin poučava koje poze u seksu žene - mahom preziru.

Zašto ih muškarci uopće upražnjavaju? Pa, dijelom zato što žele biti inovativni i razbiti monotoniju u spavaonici (u ovom kontekstu bolje je reći "igraonici"), no čini se da je pretjerana zaigranost mnogim ženama jednostavno previše, kako piše Slobodna Dalmacija.

Evo nekih od poza koje je - bolje izbjeći.

1. Špageti-poze

Tako glasi simpatičan naziv za one poze u kojima djevojke glume gimnastičarke. No, kako bi se vi, dečki, osjećali od vas netko traži da stavite nogu iza vrata? Hm, ne trebate odgovoriti, znamo.

2. Čudni kutevi

Čudni kutevi i poze mogu samo intimno općenje učiniti čudnijim i neugodnim. Trudite se držati dobrih starih, isprobanih poza.

3. Nošenje

Iako u filmovima ovakvi činovi izgledaju seksi, u praksi je to dosta drugačije. Svi oni koji su probali nositi svoju partnericu tijekom odnosa uvidjeli su da to - ne mogu raditi dugo. Ovo ni ženama nije baš ugodno, jer vaše umorno dahtanje i klecanje nogu nikako neće biti seksi.

4. 69

Iako svi misle da je ovo jedna od najpopularnijih poza, istina može biti potpuno drugačija, štoviše, mnoge djevojke drže da je poza "69" upravo - odvratna.

5. Stajaća poza

Iako je muškarcima užitak neponovljiv, djevojkama u ovoj pozi nije odveć lijepo i penetracija možda bude neugodna i bolna. Zbog toga se trudite da se akcija ipak događa - ležeći, u krevetu.

6. Analni seks

Postoje žene koje ovo preferiraju, ali u većini slučajeva analni seks se tretira kao bolno i neugodno iskustvo, pa ako vaša partnerica nije "u tom filmu", bolje da zaboravite na rečenu varijantu seksa, momcima poručuje Muški magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:56