ZANIMLJIVO, ALI...

Ovo su seksualne maštarije koje mnogi imaju, ali bolje ih je ne isprobati, stručnjakinja otkriva zašto

Sydney Sweeney i Glen Powell u sceni seksa pod tušem

 Screenshot Youtube/
Seks u troje često pođe po zlu jer se nitko ne može pripremiti na osjećaje koje dožive dok gledaju partnera s drugom osobom

Tracey Cox, engleska kolumnistica koja se fokusira na teme o vezama i seksu, u svojoj novoj kolumni za Daily Mail otkrila je popis stvari kojima se seksualni život često održava uzbudljivim, ali za koje smatra da se ipak ne isplate.

- Imati popis novih stvari koje biste oboje voljeli isprobati prije nego što umrete, odličan je način da seks ostane zanimljiv. Vezivanje, povezi za oči, igračke ili igranje uloga, sve su stvari u kojima uživaju parovi. Ali postoje i druge opcije koji gotovo uvijek ne ispunjavaju očekivanja - navela je Cox.

Kaže da bi osobno izmijenila ili izbjegla seks na sljedećim mjestima - plaži, avionu, vodi, automobilu i liftu. Također nije veliki fan seksa u troje, analnog seksa i iskustva koja uključuju hranu ili “wheelbarrow” pozu.

Iako plaža zvuči kao romantično mjesto, savjetuje čitatelje da ju izbjegnu jer u stvarnosti valovi koji zapljuskuju nisu ugodni, pijesak posvuda je iritantan i bolan, a pokušaj pronalaska puste plaže je iznimno težak.

- Prepustite se golišavom sunčanju. Lakše za postizanje, puno ugodnije - dodaje kolumnistica.

Za seks u avionu kaže da je unatoč uljepšavanju, zapravo samo vrlo mali WC. Iako se često prikazuje u filmovima, vjerojatnija je opcija da će se dogoditi u prepunoj kabini s bebama koje vrište, budnim putnicima koji gledaju filmove i velikim redom za toalet. Smatra da je izvediv na noćnom letu s manjom gužvom, ali nije sigurna vrijedi li truda.

- Zahodi su obično prljavi, puno toga ne možete učiniti u tako ograničenom prostoru i oboje toliko nestrpljivo čekate da netko pokuca na vrata, da je nemoguće uživati ​​u tome - objašnjava Cox.

Seks u troje, kaže, također često pođe po zlu jer se nitko ne može pripremiti na osjećaje koje dožive dok gledaju partnera s drugom osobom.

- Nezgodno je prvi put, nitko ne zna tko bi kome i kada trebao nešto učiniti. Naravno, već ste vodili ljubav sa svojim partnerom, ali niste tako da vas gleda iz daljine - govori Cox.

Žene se često osjećaju nesigurne, misleći da ih partner uspoređuje s drugom osobom, dok su muškarci pod pritiskom i tremom “nastupa”.

- Ponekad ne mogu postići erekciju. Ljubomora je također ogroman problem i glavni razlog zašto su svađe nakon trojke iznimno česte. Uvijek netko bude kriv ako iskustvo nije bilo sjajno, ali čak i da jest, oboje sljedeći dan nestajete u pojedinačnim spiralama srama - objašnjava.

Savjetuje čitatelje koji nisu u ozbiljnim vezama da ga isprobaju ako žele malo zabave, a ostali neka odaberu seksualne igračke i stvaranje različitih uloga kako bi se dobio dojam da je netko drugi u krevetu.

Seks u vodi također ne preporučuje, već samo predigru, jer voda isušuje prirodni lubrikant i idealna je okolina za bakterije. Hidromasažne kade, kaže, također često dovode do iritacija, upala i gljivičnih infekcija.

- Koristite ih za zagrijavanje i prebacite se na suho mjesto za bilo što drugo - savjetuje Cox.

Za automobil kao odabrano mjesto vjeruje da je iznimno neudobno, iako se često koristi za prva seksualna iskustva jer nude privatnost.

- Morate biti kontorcionisti. Seks na vrhu haube automobila na nekom privatnom mjestu mnogo je izvediviji i još uvijek pobuđuje osjećaj onih prvih tinejdžerskih uzbuđenja - dodaje kolumnistica.

Ne preporučuje ni liftove, jer se radi o vrlo kratkom vremenskom razdoblju uz veliku vjerojatnost da postoje kamere.

- Jednom sam uspjela, ali samo zato što je bilo sredina jutra, radnim danom u luksuznom hotelskom liftu s vrlo malo ljudi - prisjeća se.

Kad je u pitanju analni seks, kaže da može biti ugodan ako mu obje osobe pristupe na pravi način, ali češće je upoznata sa situacijama gdje su obje osobe pod utjecajem alkohola ili droga i susret završi vrištanjem od boli umjesto zadovoljstva.

- U idealnom slučaju, trebali biste raditi na pripremi rektuma, blagim istezanjem pomoću prstiju i igračke, tijekom niza sesija u razdoblju od nekoliko tjedana ili više - tvrdi Cox.

Uključivanje hrane još je jedna ideja za koju kaže da se čini privlačna, ali zapravo remeti pH ravnotežu i stvara iritacije.

- Izbjegavajte začinjenu ili masnu hranu i odaberite šlag, maslac od kikirikija, med ili džem. Budite jednostavni, držite se grudi, trbuha, bedara i stražnjice i bit ćete dobro - savjetuje čitatelje.

“Wheelbarrow” pozu također ne preferira jer je muškarcu potrebna iznimna snaga gornjeg tijela kako bi partnericu mogao pomicati, kojoj se također mora svidjeti što zapravo visi naopačke bez puno kontrole.

- Većina parova pokuša to jednom, izdrži oko četiri minute, a zatim se sruši u hrpu na pod - kaže Cox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 21:01