‘MOLIM TE, PRESTANI‘

‘Posjetio sam svoju curu na poslu i odmah mi je došlo loše kada sam vidio što ima na sebi...‘

Poslovna žena (ilustracija)

 Andrey Arkusha/Alamy/Alamy/Profimedia/Andrey Arkusha/alamy/alamy/profimedia
Jedan se muškarac požalio na odjevne kombinacije svoje djevojke na Redditu...

Jedan je muškarac izazvao pravu buru komentara nakon što se na Redditu požalio na odjevne poslovne kombinacije svoje djevojke. Korisnici Reddita prozvali su ga ‘nesigurnim‘ i ‘kontrolirajućim‘ nakon što je od svoje drage zahtijevao da se ‘prestane oblačiti tako seksi‘ za posao.

35-godišnjak je bio šokiran kada je posjetio svoju partnericu na poslu i otkrio da je zamijenila svoje uobičajene udobne džempere, naočale za čitanje i konjski rep za profesionalniji izgled koji uključuje suknje, uske bluze i raspuštenu kosu.

"Moja djevojka je informatičarka i predaje na sveučilištu", otkrio je u objavi na Redditu.

"Kad je vidim kod kuće, najčešće voli nositi udobnu odjeću. Ponekad je posjetim na kampusu dok je na poslu i tada napravi totalni zaokret od svoje uobičajene ‘udobne‘ estetike - nosi pencil suknje, a bluze su joj malo preuske u području prsa. Dakle, jako je slatka kod kuće, a na poslu je vrlo seksi. Po meni je to neprimjereno da tako izgleda u blizini napaljenih mladića", požalio se ovaj muškarac na internetu.

Pojasnio je i da se osjeća nesigurno zbog ljepote svoje partnerice i da je zabrinut zbog neželjene pažnje drugih muškaraca koju će joj oni poklanjati.

"Ponekad me uhvati taj jeziv osjećaj pa pomislim što ako me ostavi zbog nekog kolege ili čak studenta?", podijelio je svoje brige.

"Nazovite me smiješnim, ali prolaze mi takve misli kroz glavu i nisam siguran koliko su utemeljene. Moja djevojka misli da je optužujem da je ‘pedofilka‘, a mene ta optužba toliko vrijeđa da malo vičem na nju", dodao je.

Zbog toga im je odnos ‘napet‘ posljednjih nekoliko tjedana te se stalno svađaju.

"Ona misli da ne želim da uživa u svom poslu na sveučilištu i to samo zato što smatram da bi se trebala odijevati ‘manje seksi‘ za posao", požalio se, a onda su krenule brojne kritike na njegov račun. Mnogi smatraju da mu je ponašanje ‘nerazumno‘.

"Ona se profesionalno odijeva i nije obavezna izgledati neprivlačno samo kako bi udovoljila tvojim nerazumnim zahtjevima. Zapitaj se zašto ti to smeta i ozbiljno istražite tu temu", odgovorio mu je jedan korisnik Reddita.

"Grozno je to što vičeš na nju jer ona smatra tvoje nezrelo ponašanje uvredljivim. Očigledno moraš još malo odrasti. Da sam na njezinom mjestu, ostavila bih te. Moraš promijeniti svoje ponašanje ako ne želiš završiti kao samac", poručila je druga korisnica.

"Ona se oblači profesionalno. Neće je shvaćati ozbiljno kao profesoricu ako se počne pojavljivati u udobnoj, slatkoj odjeći i ako ne vodi računa o svom izgledu", savjetovali su mu dalje.

Ipak, bilo je i onih koji su mu pružili podršku u komentarima.

"Tvoji osjećaji su legitimni i možeš pitati svoju djevojku što god želiš. Očito je da te ona ne mora poslušati, ali tvoji su osjećaji legitimni", poručio mu je jedan korisnik Reddita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:31