Gweneth Lee

‘Supruga mog ljubavnika uhvatila nas je u krevetu. Mislila sam da će biti bijesna, a kad ono...‘

Gweneth Lee

 Profimedia/
‘Oni me sada me smatraju ‘svojom djevojkom‘. To je stvarno smiješan kraj nečega za što sam mislila da će biti jako neugodan susret‘

Najpoznatija svjetska ‘serijska ljubavnica‘ koja je slavu stekla jer rado s javnosti dijeli svoje ljubavne avanture i ovaj put je otkrila vrlo sočnu dogodovštinu iz svojeg bogatog seksualnog života.

Gweneth Lee (54) specijalizirala se za zavođenje muškaraca s podebljim bankovnim računima kojima treba žena za usputnu zabavu sa strane, no jedan od posljednjih takvih susreta iznenadio je i samo Gweneth.

‘Supruga jednog mog ljubavnika doznala je za našu vezu. Dočepala se njegovog telefona i otkrila naše poruke, ali i sve skupocjene darove koje mi je poklonio‘, kaže Gweneth. ‘Mislila sam da će biti bijesna, da će me otrovati.‘

Ali dogodilo se nešto posve suprotno. Naime, kad je supruga došla i zatekla svog muža s ljubavnicom, umjesto da se razljuti, ona se napalila.

‘Imali smo trojac!‘, kaže uz smijeh Gweneth.

‘Izgledala sam kao njezina mlađa verzija i ludo smo se zabavili. Nakon toga sam još samo jednom vidjela ovaj bračni par zajedno, ali ne i njega nasamo. Međutim, oni me sada me smatraju ‘svojom djevojkom‘. To je stvarno smiješan kraj nečega za što sam mislila da će biti jako neugodan susret.‘

image

Gweneth Lee

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Ovo nije prvi put da je Gweneth, koja živi između Kalifornije i Londona, uhvaćena in flagranti.

‘Jednom me kontaktirala jedan žena i postavljala mnogo pitanja o nekom čovjeku, kojeg ja uopće nisam poznavala. On i ja smo si samo slali poruke nekoliko mjeseci, prije nego što smo prekinuli. Rekla sam joj da zapravo nemam pojma tko je on, ali me može ipak pitati bilo što. Bila je nevjerojatno ljubazna, puna poštovanja i zahvalila mi je kad je poziv završio. Bila sam već treća žena koju je nazvala, a očito ove druge nisu bile tako dobre prema njoj‘, kaže Gweneth.

image

Gweneth Lee se ukrcana u privatni avion s jednim od svojih ljubavnika

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia

Ova 54-godišnjakinja, čiji je moto da je ‘život mnogo zabavniji ako vam je ljubavnik milijunaš‘, kaže da postoji šest pravila želite li se zabavljati s bogatim muškarcima.

1. Kad objavljujete svoje slike na platformama, unajmite profesionalnog fotografa. To će biti skupo ali će vam se isplatiti.

2. Ne seksajte se odmah prvoga dana.

3. Smislite zabavnu priču. Milijunaš meće dugo ostati zainteresiran samo zbog vašeg seksipila.

4. Obavite domaću zadaću i dobro istražite svog čovjeka. Svatko s ozbiljnim novcem će imati i bogat digitalni otisak - ako nije kriminalac.

5. Budite spremni izlaziti i s oženjenim muškarcima.

6. Tražite na pravim mjestima. Bogataša nećete naći na Tinderu, već na stranicama poput IllicitEncounters.

image

Gweneth Lee s jednim od svojih ljubavnka

Jam Press/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/mega/the Mega Agency/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 09:59