NAJJBIZARNIJA PRIČA IKAD

UNAJMIO MUŠKARCE ZA SEKSUALNU FANTAZIJU, ALI NAPRAVIO JE VELIKU POGREŠKU 'Gospodo s mačetama, jeste li možda za doručak?'

 Micha Klootwijk / Alamy / Alamy / Profimedia
 

Dvojica muškaraca s mačetama uletjeli su u krivu kuću u Novom Južnom Walesu u Australiji, no bilo je prekasno kada su shvatili pogrešku.

Naime, imućni klijent ih je unajmio radi ispunjenja seksualne fantazije, koja je bila dogovorena putem Facebooka. Igru uloga dogovorio je muškarac iz mjesta blizu Griffina, koji je unajmljenom dvojcu dao svoju adresu, piše BBC.

Klijent se međutim preselio na drugu adresu udaljenu 50 kilometara od prvotne, ali je o tome propustio obavijestiti dvojicu muškaraca. U dogovoreno vrijeme dvojac je uletio u kuću na originalnoj adresu, a kada je novi stanar u 6.15 sati ugledao svjetlost u kuhinji, pretpostavio je da je prijatelj, koji mu je inače dolazio svako jutro na kavu.

Kada su dvojica muškaraca izgovorili ime klijenta, stanar upalio je svjetlo i ugledao dvojac kako s mačetama stoji iznad njegova kreveta.

Kada su shvatili pogrešku, jedan od dvojice zapanjenih muškaraca rekao je, 'Oprosti, stari' i rukovao se s njim, pišu lokalni mediji.

Potom su se dvojica muškaraca s mačetama odvezli na pravu adresu, gdje je klijent primijetio da jedan muškarac ima 'veliki nož' u hlačama. Potom je dvojcu pripremio šunku, jaja i tjesteninu, a nedugo potom na posjed je stigla policija i uhitila naoružani dvojac.

Kako pišu australski mediji, neobičan incident dogodio se u lipnju 2019., a jedan od muškaraca oslobođen je krivnje.

- Klijent je bio spreman platiti 4.500 eura, ako je doista tako dobro, rekao je sudac koji je činjenice iz ovog slučaja ocijenio neobičnima.

Iz dokaza dostupnih vlastima se ne može zaključiti da je djelovanje dvojice muškaraca bilo namjerno.

- Mačete su nosili ili kao pomoćnu opremu ili kao nešto što mogu upotrijebiti u fantaziji. Seksualna igrica nije bila zabilježena nego je postojalo diskrecijsko pravo na koji način će se provoditi, rekao je sudac.

Oglasio se i Terrence Leroy, odvjetnik jednoga od optuženih.

- Imali su poslovni dogovor da polugolog muškarca u donjem rublju vezuju i udaraju metlom. Ulazak u dom nije bio smišljen da bi zastrašio bilo koga, rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:53