SEX ISLAND

VIDEO: SVOJOM REKLAMOM ZGROZILI SU JAVNOST Kontroverzna agencija koja nudi tulum s prostitutkama sada organizira sportsko natjecanje

 Sex island Youtube screenshot
 

Objavljen je novi promotivni video koji prikazuje što mogu očekivati turisti koji se odluče na četverodevni tulum 'Sex island holiday'. Najava tog tuluma prošle je godine izazvala kontroverze pa su mnogi pozivali i na uhićenje sudionika tog tuluma, koji će se održati idućeg mjeseca na nepoznatoj lokaciji u karipskoj zemlji.

Organizatori su obećali orgije sa 60 prostitutki, kao i neograničen pristup drogama, a danas su objavili promotivnu video snimku koja prikazuje to četverodnevno seksualno iskustvo detaljnije nego ikad prije.

Snimka počinje s muškarcem koji na ekranu svog računala promatra djevojke, a zatim ga jedna od njih povuče u ekran na taj rajski otok. Petminutni video prikazuje kako taj muškarac sudjeluje u erotskim aktivnostima s djevojkama na plaži i na jahti, igra 'striptiz tenis', 'swing odbojku' i sudjeluje u orgijaškom golf turniru u kojem pobjednik dobije svih 60 djevojaka samo za sebe na 15 minuta.

Na snimci se vidi i muškarac usred orgija sa grupom žena na krevetu, a vide se i slike restorana u kojem gosti mogu jesti s tijela golih djevojaka.

Broj dostupnih ulaznica za ovaj tulum povećan je s 30 na 50, a zbog velikog je interesa povećan i broj djevojaka koje će ih zabavljati, pa će ih tako umjesto 60 biti 100. Oni koji se odluče na sudjelovanje, za ulaznicu će morati izdvojiti oko 40.000 kuna.

Drugi 'Sex Island' tulum će se održati od 14. do 17. prosinca, a u reklami je najavljeno i sudjelovanje jedne svjetski poznate glazbene zvijezde, piše Mirror.

Jedan od prošlogodišnjih gostiju je otkrio kako svaki kupac može odabrati dvije djevojke s kojima će provesti cijeli ovaj četverodnevni odmor, a one će mu ispuniti svaku seksualnu želju. Dodao je i da su droge bile potpuno dostupne, a svakom je gostu bilo dopušteno provesti sat vremena s 15 djevojaka istovremeno.

Organizatori su najavili i nagradnu igru u kojoj će dobitnik osvojiti zlatnu kartu koja će mu pokriti sve troškove ovog putovanja.

Drugo izdanje ovog tuluma koji je prošle godine izazvao kontroverze prošlog je mjeseca oglašen na web stranici luksuzne tvrtke Good Girls, a organizatori su o njemu rekli da je to 'pretvaranje fantazija u stvarnost'.

'Bit će to ispunjenje seksualnih fantazija svakog muškarca, ispunjenje njihovog sna. Bit će to iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Ovo je već druga godina da organiziramo ovaj tulum, no sada će na njemu biti puno više toga. Otok će postati predivno mjesto za seks i zabavu', rekao je glasnogovornik te stranice i dodao da su sve prostitutke zdrave i da nemaju nikakve spolne bolesti tako da gosti mogu uživati u neograničenom seksu s njima.

'Sve će se odvijati na našem privatnom otoku. Uživajte u društvu 60 prekrasnih latina djevojaka, 2 DJ-a koji će puštati uzbudljivu glazbu cijele dane i noći, i okruženju u kojem su droge dopuštene. Sve djevojke tamo će biti posvećene vašem užitku. Učinit će da se osjećate kao kralj, a ako imate neku posebnu fantaziju, svakako to recite i naše će djevojke te fantazije ispuniti. Osigurat ćemo i neograničene količine kondoma', stoji u najavi organizatora ove zabave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:37