DOBIO JE MUDAR ODGOVOR

ZALJUBLJENI MLADIĆ STRAŠNO JE ZABRINUT 'S novom djevojkom seksam se i do 20 puta dnevno, je li to normalno?'

U rubrici britanskog tabloida The Sun gdje Deidre Sanders odgovara čitateljima u nevolji na njihova pitanja i pomaže im riješiti probleme, objavljeno je jedno neobično pitanje.

Naime, jedan 23-godišnji mladić tvrdi kako se s novom djevojkom seksa i do 20 puta dnevno, no brine ga je li to normalno.

- Mnogi misle da je seks bezveze jer ga je toliko puno, no to je najbolji seks koji sam ikad imao. Potpuno sam oduševljen - piše mladić koji je svoju 21-godišnju djevojku upoznao dok je bio jedne večeri vani i slavio rođendan svog prijatelja.

- Sada živimo zajedno. Oboje imamo običaj probuditi se rano ujutro i onda se seksamo možda tri ili četiri puta. Potom ona pripremi doručak, a nekad se nakon doručka ponovno poseksamo. Nakon toga je ostavim u gradu i odem na posao. Uvijek nađem vremena za nju. Imam klizno radno vrijeme pa sam fleksibilan po tom pitanju. Poslijepodne je pokupim pa odemo kući i opet se seksamo, oko šest puta - opisuje mladić te napominje da potom on skuha večeru nakon čega nastavljaju sa svojom omiljenom aktivnosti.

- Seksamo se cijelu večer. Volim je jako. Oboje smo jako napaljeni no je li normalno biti intiman toliko puta dnevno? Možemo li si naštetiti? - zabrinut je 23-godišnjak.

Deidre mu je odgovorila da će mnogi čitatelji biti zavidni na toliko seksualnih odnosa i da pojam 'normalno' ne postoji.

- Važno je jeste li ti i tvoja djevojka sretni. Ipak, trebao bi provjeriti uživa li ona jednako kao i ti u tome. Možda ti pokušava udovoljiti, no sama nije toliko zadovoljna. Većini žena bitna je senzualnost i intimni dodiri, a ne samo seks na brzaka, a teško je zamisliti da to u vašoj vezi postoji. Koliko često ona doživi orgazam? Vjerojatno ćete s vremenom usporiti ritam nakon što se bolje upoznate - odgovorila mu je Deidre i napomenula kako se nada da koriste zaštitu pošto je neplanirano dijete najmanje što im treba u ranoj fazi veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:39