Poznati svjetski chef Anthony Bourdain rekao je da svi koji najjednostavniji doručak na svijetu, kajganu, kompliciraju dodajući mlijeko ili vrhnje, rade veliku grešku.
Američki kuhar (60) je u video intervjuu otkrio vlastitu metodu za pripremu klasičnog doručka i tvrdi da nikad nećete pogriješiti, pratite li njegove upute.
Napomenuo je da u ‘pravu’ kajganu ne treba dodavati niti vrhnje, niti mlijeko, niti vodu, a i treba se pobrinuti da tava bude vruća, ali opet ne previše. Također, jaja promiješa prethodno u posudi i začini samo solju i paprom, pišu britanski mediji.
‘Mislim da ni vrhnje ni mlijeko ne oplemenjuju okus jajeta. Stvar je upravo u njemu. Kad radite kajganu, ne radite quiche’, rekao je Bourdain.
Naravno, treba paziti da se jaja ne prepeku jer tako postanu ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....