FASHION.HR INDUSTRIJA

Što su naši dizajneri skuhali u tvornicama

Kad je moda u pitanju šljakati kao na baušteli nije bilo teško ni samim dizajnerima, koji osim svoje odjeće potpisuju i uređenje vlastitih kutaka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma

Od 11. do 13. ožujka u sklopu Sajma mode u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma posjetitelji će moći uživati u kreacijama više od 60 izlagača kolekcija i modnih proizvoda iz cijele Hrvatske i na jednom mjestu dobiti najbolji uvid u to što se kuha u modnim kuhinjama etabliranih hrvatskih dizajnera, novih dizajnerskih imena, hrvatske tekstilne industrije s dugom tradicijom djelovanja i poznatih domaćih modnih tvrtki.

Na organizaciji jednog od najvećih modnih projekata posljednjih sedam dana radilo je 200-tinjak ljudi, a kad je moda u pitanju šljakati kao na baušteli nije bilo teško ni samim dizajnerima, koji osim svoje odjeće potpisuju i uređenje vlastitih kutaka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Paviljon 5, koji se prostire na 10.000 kvadratnih metara, zamišljen je kao interaktivna pozornica na kojoj se nastoji prezentirati puno više od samih brendiranih komada: naime, osim izložbenog dijela, s više od 60 izlagača, Sajam se sastoji od središnjeg dijela (tzv. FASHION.HR INDUSTRIJA cornera, u kojem će biti predstavljeni rezultati suradnje sedam hrvatskih dizajnera i modnih industrija. ( S. R.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 07:29