HUMANITARKA UŽIVO

SUPERSLAVKO I SURFERI U AKCIJI ZA KLINCE IZ NAZOROVE Natječite se za super daske, upoznajte Slavka i pomozite klincima koji zaslužuju svaku pomoć!

 
 Promo

Iako nešto poznatiji kao glumac, Slavko Sobin će se u subotu naći na mjestu moderatora male humanitarne aukcije. S čekićem (ili surferskim ekvivalentom, pretpostavljamo) u ruci, 24. veljače pokušat će prikupiti što više novca za klince iz Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj ulici 49, a na aukciji će se naći tri surf daske za stand up paddle, donacija kluba Surfmania. Naime, osim što je glumačka zvijezda, humanitarac te vješt na dražbama, Slavko Sobin je i veliki ljubitelj SUP-a. Ovim putem spojio je ugodno s hvale vrijednim, a svi koji žele pomoći klincima iz Nazorove (i usput se opremiti SUP daskom), dobrodošli su na Sajam Nautike u subotu točno u 18 sati!

Subotnja aukcija nije prva akcija koju su Surfmania i Slavko Sobin organizirali za klince. Surfmania već dugi niz godina surađuje s dječjim domovima u Zagrebu, darovali su im zimsku odjeću i opremu, prikupljali novac na aukcijama i humanitarnim eventima, za njih prodavali unikatne snowboarde, vrhunske kajake, windsurf i SUP opremu, a brojni štićenici domova imali su priliku uživati u kajak i SUP avanturama. Štoviše, ovo im nije ni prva aukcija. Prije nekoliko godina adventure kajak kojim je Daniel Lacko GPS-om ispisivao 'World's biggest Welcome' po Jadranu prodan je također u sklopu aukcije za Dječje domove Zagreb.

'Mi već dugo surađujemo s domovima A.G. Matoš i Nazorova, ne samo preko donacija, nego i preko školica snowboarda i kajak avantura koje smo za klince organizirali. Ova akcija samo je mali poticaj svima, a pogotovo surferima, da ne zaborave našu najosjetljiviju društvenu skupinu', istaknuo je Ernest Kiseljak iz Surfmanije. Također se nada da će donatori biti zadovoljni SUP opremom. Riječ je o tri različite SUP daske, od Aqua Marina za one koji tek počinju SUP-ati, do dviju vrhunskih JP Australia, ukupne vrijednosti više od 16,000 kuna.

Marco Postonjski, Greta Marchegger from the JP team on the AllroundAir SUP board in Maui, Hawaii (USA). Photo: Thorsten Indra
Thorsten Indra/ thorstenindra.co

Koliko će u subotu prikupiti ovisi o veličini srca sudionika aukcije. Naime, početne cijene za bidanje bit će manje od 1000 kuna. Zanima li vas sudjelovanje, aukcija će se održati u sklopu Sajma Nautika na Zagrebačkom Velesajmu, u paviljonu 9, na štandu 6, kod Surfmanije, točno u 18 sati. Poziv je jasan, dođite, natječite se uživo za izvrsne SUP daske, upoznajte Slavka i, što je najvažnije, pomozite klincima koji zaslužuju svaku pomoć!

'Poseban poziv za pomoć djeci koja žive u domovima zaista nije potreban, ali ako još za donaciju osvojite SUP dasku, svaki put kad stanete na nju možete biti ponosni jer pomogli ste izravno one koje su mnogi zaboravili', istaknuo je Slavko Sobin.

Organizator, Ernest Kiseljak ponovio je poziv. 'Dođite na Velesajam i pokažite da surferi imaju srca veća od Jadranskog mora. Ovo je mala gesta za naše male prijatelje, ali velika prilika da postanete SUPer surfer.'

Promo

Prijaviti se možete i prije subote 24. na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili uoči same aukcije na štandu 6, paviljon 9, Zagrebačkog velesajma. U oba slučaja na licu mjesta plaća se kotizacija za sudjelovanje od 200 kuna koja se vraća odmah po završetku aukcije u 19 sati.

Sve dodatne informacije o aukciji možete dobiti izravno od organizatora preko istih e-mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na ovom linku, a želite li izravno donirati Dječje domove Zagreb, sav info je na njihovim stranicama.

Pomozimo zajedno klincima iz Nazorove 49, vidimo se u subotu 24. veljače na štandu Surf Shopa (Sajam Nautika, ZV, paviljon 9, štand 6) u 18 sati!

p.s. Selfieji sa Slavkom Sobinom besplatni su za sve sudionik(c)e aukcije…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:17