#karantenasessions

SVI SU POZVANI NA VIRTUALNO DRUŽENJE S FRONTMENOM VATRE 'Možemo porazgovarati, popiti piće, provesti zajedno subotnju večer!'

 Promo

Ove subote u 20 sati, u još jednom izdanju #karantenasessions Live-a moći ćete uživati u virtualnoj svirci poznatog glazbenika Ivana Dečaka koji će vas povesti na putovanje glazbenim krajolicima benda Vatra. Naime, uz gitaru i nepopravljivo šarmantan duh, Dečak će vam odsvirati presjek karijere - od pjesme “Bilo je dobro dok je trajalo” s prvog albuma, preko “Gorim”, “Tremolo”, “Tango”, “Nama se nikud ne žuri” do aktualnog single “Sva naša ljeta”.

Osim glazbe, Dečak će vas zabaviti, razveseliti i dati vam osjećaj zajedničkog druženja kojeg ćete u virtualnoj stvarnosti podijeliti s tisućama drugih, internetom prisutnih, posjetitelja #karantenasessions-a.

Inicijativa Dallas Recordsa

“Pošto nastupam sam, očekujem od ljudi koji navrate druženje, ipak je vikend, možemo porazgovarati, popiti piće i zajedno zapjevati neku od Vatrinih pjesama, prema vašem izboru.”, kaže Ivan i pozivajući vas na subotnje druženje.

Pozovite prijatelje na svirku, podijelite video i budite dio globalne zajednice virtualnih posjetitelja ovih zanimljivih glazbenih događanja na netu!

Podsjetimo, Dallas records je u ovim teškim trenucima odlučio pokrenuti inicijativu koja će vam u moru tragičnih vijesti, ponuditi val dobre energije i zabave. Bilo da ste u samoizolaciji ili svojevoljnoj karanteni, naši #karantenasessions izmamit će vam osmijehe na lica. Naime na Facebook stranici Dallas Records (official page) putem facebook livea moći ćete pratiti svirke naših izvođača koji će vam se javiti iz intime svoje karantene. Tako ćete moći ćete uživati u izvedbama naših glazbenih zvijezda koji će svirati samo za vas. Neno Belan, Ivan Dečak, Psihomodopop, Luce, Luka Nižetić, Ivana Radovniković, Bojan Jambrošić– samo su neka od imena koja će svirati za sve vas koji se borite za živote drugih tako što ostajete doma, u sigurnosti svoje izolacije.

#karantenasessions medijski podupire Jutarnji.hr.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:26