NIJE SVE BAJNO

'SVOJOJ DJECI SLUŽIM KAO MARAMICA ZA NOS' Poznate mame iskreno o teškoćama s kojima se susreću

 Instagram

Nije lako biti mama, a uz to biti stalno bombardiran slikama savršenih obitelji nimalo ne pomaže. Većina mama će se složiti da je uz malo dijete teško uvijek imati frizuru, sređene nokte i čistu odjeću, no fotografije koje objavljuju poznate mame po društvenim mrežama izgledaju upravo tako. No važno je znati da to nisu spontane fotografije već pomno osmišljene PR objave iza kojih stoji cijela četa stilista.

Osvježavajuće je zato vidjeti poznate mame koje na društvenim mrežama iskreno progovaraju o nevoljama s kojima su suočene te time pokazuju kako su i one samo ljudi.

Olivia Wilde

Glumica je nedavno objavila fotografiju na kojoj čita priručnik o putovanju s malom djecom dajući svima tako do znanja da niti njezina putovanja s malim djetetom nisu čisti užitak.

Blake Lively

Nakon rođenja kćeri James, Blake je objavila nevjerojatno iskren opis svega onoga što čeka roditelje u prvim mjesecima nakon rođenja bebe.

'Imati bebu znači živjeti u konstantnoj neizvjesnosti. Nikad ne znaš kad će se netko pokakati po tebi ili ti podariti najljepši osmijeh ili kad će se taj osmijeh pretvoriti u histeričan plač. To je kao da živite s ovisnikom o drogama', napisala je glumica.

Chrissy Teigen

Lijepa manekenka je još jedna od onih slavnih mama koje se ne boje podijeliti sa svijetom detalje o svojoj obitelji. Nakon što je rodila kćer Lunu, opisivala je kako je komplicirano sredstvo za samotamnjenje nanijeti tako da se ne vide tragovi od izdajalice. Također, iskreno je progovorila o mamama koje vole kritizirati druge mame na društvenim mrežama, te kako doista izgledaju prvi sati nakon poroda.

'Nitko mi nije rekao da ću iz bolnice doći kući u pelenama', napisala je tada na Twitter.

Kourtney Kardashian

Izdajanje mlijeka je možda i najgori dio kad si nova mama,a Kourtney je to popratila slikom sebe u elegantnoj večernjoj opravi i, naravno, izdajalicama na grudima.

'Hvala bogu da crno ide sa svime, pa tako i sa izdajalicama', napisala je na Instagramu.

Kim Kardashian

I Kim je dala svoj obol u destigmatiziranju problematičnih trudnoća.

'Uvijek sam od svoje mame i sestre slušala kao su trudnoće divne, no kod mene to jednostavno nije bio slučaj. Neću vam lagati i praviti se da je to bilo krasno iskustvo. Za mene je to bilo grozno', rekla je Kim.

Tina Fey

Poznata komičarka jednom je opisala kako to zapravo izgleda biti majka: 'Svojoj djeci koristite kao maramica. Oni onako samo u prolazi obrišu lice ili nos o vas.'

Jessica Biel

Kad su je pitali u koliko sati obično ustaje sad kad ima bebu, glumica je rekla da to ovisi, ali da to obično bude oko dva sata prije nego bi željela. O svojim tipičnim jutrima je rekla da su kaotična, da uvijek negdje kasni, pokušava istovremeno raditi više stvari odjednom i niti u jednoj ne uspijeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:42