RASTURAJU I U SVEMIRU

Angry Birds Space dosegle brojku od 50 milijuna preuzimanja u samo 35 dana

Zarazna igra u kojoj je cilj pticama pogoditi svinje koje su ukrale njihova jaja osvojio je srca igrača širom svijeta i svakim novim serijalom ruši rekorde u prodaji

Rovio, tvorac Angry Birds igre koja spada među najpopularnije aplikacije na svim mobilnim platformama na kojima je dostupna objavio je da je prodaja novog serijala Angry Birds Space dosegla brojku od 50 milijuna presnimavanja u samo 35 dana od lansiranja.

Zarazna igra u kojoj je cilj pticama pogoditi svinje koje su ukrale njihova jaja osvojio je srca igrača širom svijeta i svakim novim serijalom ruši rekorde u prodaji.

Programeri su se zahvalili fanovima riječima: "Ove brojke govore same za sebe o popularnosti igre, a naš je cilj stvaranje novih i još uzbudljivijih stvari u kojima će korisnici uživati."

Radnja igre se odvija u svemiru, a pri njenoj izradi Rovio je surađivao s NASA-om da kako bi se gravitacijska polja simulirala što uvjerljivije.

Angry Birds Space je izašla na gotovo svim popularnim mobilnim platformama poput iOS-a, Androida i BlackBerryja, a u najavi je skori izlazak i za Windows Phone platformu.

Rovio je najavio za ovu godinu izlazak još četiri nastavka iz Angry Birds serijala.

U nastavku pogledajte video i upoznajte ljute ptice u novoj misiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:19