ZAHUKTAVANJE GLASINA

Apple slučajno otkrio novi iPhone 4S! Danas nas čeka predstavljanje jeftinije verzije 'četvorke'?

Novi će iPhone imati unaprijeđenu kameru od 8 megapiksela, 512 MB radne memorije te procesor A5 koji se trenutačno nalazi u iPad 2

Appleova konferencija na kojoj će predstaviti novi iPhone udaljena je svega jedan dan, no glasine koji će se model Applova mobitela prestaviti ne prestaju se širiti internetom. Posljednja glasina potvrđuje sumnju brojnih korisnika, a to je da ćemo sutra na konferenciji 'Let's talk iPhone' doživjeti predstavljanje iPhone 4S, to jest snažniju, ali i jeftiniju izvedbu sadašnjeg modela.

Portal AppleInsider navodi kako su se u devetoj beta verziji iTunesa 10.5 'slučajno' našle informacije o budućem uređaju. Prema dostupnim informacijama, iPhone 4S izgledat će kao i 'obična četvorka' , no imat će unaprijeđenu kameru od 8 megapiksela, 512 MB radne memorije te procesor A5 koji se trenutačno nalazi u iPad 2, no s podrškom za GSM i CDMA standarde.

Novi će mobilni uređaj također dolaziti u dvije boje - bijeloj i crnoj.

Stručnjaci očekuju kako će Apple jeftinijom verzijom iPhonea pokušati ući u niži cjenovni rang gdje trenutačno vladaju mobiteli s Androidovim operativnim sustavom te njima oduzeti 'dio kolača'.

Preostaje nam samo da pričekamo sutra i vidimo što nam je Apple pripremio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:14