VELIKI USPJEH

Bellabeat rasprodao 20.000 primjeraka novog Ivy Leafa u manje od sat vremena

Bellabeat Ivy narukvica
 Bellabeat
Njihov Leaf prodan je do sada u više od 2 milijuna primjeraka, time je Bellabeat postao globalni sinonim za ženski wellness

Bellabeat je wellness podatkovna firma koja pomaže ženama da postignu svoje wellness ciljeve. Bellabeat koristi inovativne algoritme koje koreliraju podatke između menstrualnog ciklusa spavanja aktivnosti te mnoštvo drugih parametra. Tehnologija se sastoji od aplikacije i pametnih wellness uređaja. Do sada su prodali više od 2 milijuna uređaja, te svaki korisnik bilježi preko 50 000 data setova.

Kroz svoju prvu mail kampanju Bellabeat je u pretprodaji novog proizvoda Ivy Leaf u manje od sat vremena rasprodao 20.000 primjeraka najbržim kupcima. Njihov najpoznatiji Leaf prodan je do sada u više od 2 milijuna primjeraka, time je Bellabeat postao globalni sinonim za ženski wellness.

Sada, nakon 3 godine lansirali su novi Ivy Leaf i tako omogućili prednost zajednici u ženskom wellnessu da u pretprodaji prvi dođu do svog primjerka.

Ivy je „state-of-the-art“ uređaj koji precizno prati i bilježi sve od otkucaja srca, disanja, predmenstrualne faze, ciklusa spavanja, otkucaja srca u aktivnom stanju i mirovanju. Štoviše Ivy predstavlja novu značajku koja postavlja nove individualne wellness ciljeve na temelju dosadašnjih rezultata koja istovremeno služi kao najbolji alat za motivaciju.

Osim što tracker mjeri i zabilježava spomenute informacije, Ivy sinkronizira i spaja se sa svim ispunjenim parametrima iz cjelokupnih Bellabeat programa i aplikacija za praćenje menstrualnih ciklusa, dijetnih planova i wellness ciljeva – pružajući potpuni i kompletni holistic wellness pregled vašeg zdravlja.

S Ivy trackerom korisnici će imati pristup personaliziranog wellness coachinga, s bezbrojnim opcijama, individualno krojenim sadržajem i programima. Kroz godine iskustva razvijanja naprednih nosivih uređaja i trackera Bellabeat je uspio optimizirati trajanje baterije iznad očekivanja industrijskih standarda, održavajući visoko postignuti standard dizajna čiji izgled komplementira svakodnevno nošenje bez ikakvog kompromisa kada je u pitanju stil i povezanost.

Bellabeat je među prvima prepoznao veliki globalni skok ženske wellness industrije. U protekle četiri godine razvili su originalni pristup u sektoru wellnessa te uveli personalizirane wellness programe koji se temelje na menstrualnom ciklusu žena. Bellabeat koristi oko 50.000 novih skupova podataka za svaku osobu, a uvrštavanjem individualnih podataka u središte algoritma, Bellabeat svakoj ženi pruža optimalan način za postizanje ciljeva uključujući program gubitka težine, održavanja željene težine, postizanja trudnoće, optimiziranja spavanja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:00