SVJETSKA USPJEŠNICA

CoreHUB Zagreb startup school o BlaBlaCaru, startupu vrijednom milijardu dolara

Antonija Bilić Arar
 BlaBlaCar / BlaBlaCar
U novom predavanju u sklopu startup school programa u CoreHUB-u Zagreb predstavit će se poznati europski startup 'jednorog' BlaBlaCar

BlaBlaCar je, s više od 25 milijuna članova u 22 zemlje, najveća svjetska zajednica za dijeljenje prijevoza.

Vozače koji na duljim putovanjima imaju slobodna mjesta u automobilu, BlaBlaCar spaja s putnicima koji trebaju prijevoz u istom smjeru kako bi putovali zajedno i podijelili troškove prijevoza.

Ideja rođena prije gotovo 10 godina, prošla je put razvoja do globalnog uspjeha koji nije bio lagan i bez prepreka. BlaBlaCar je prije današnjeg poslovnog modela isprobao nekoliko različitih smjerova, a trebale su godine napornog rada kako bi okupili zajednicu korisnika koja osigurava likvidnost ponude i potražnje.

Na kojim temeljima graditi globalni startup, kako pametno i istovremeno brzo rasti, koje je sve poslovne modele BlaBlaCar isprobao te zašto su od njih odustali, kojim se vrijednostima vode pri donošenju odluka te kako stvarati startup koji je istovremeni globalan, ali lokalan u svakoj zemlji u kojoj djeluje na predavanju će otkriti Antonija Bilić Arar, BlaBlaCar PR & Marketing Manager za Hrvatsku.

Predavanje se održava u utorak 10.5. u 18 sati u CoreHUB-u Zagreb u Hondlovoj 2/9. Predavanje je za posjetitelje besplatno, no potrebno je prijaviti se i osigurati svoje mjesto. Detalji o događanju i registracija ulaznica dostupni su na web stranici Core inkubatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:35