ISKON DIGITALNO

Dočekajte spremni digitalno doba

Korisnici Iskon.TV-a ne moraju se brinuti zbog prebacivanja s analognog na digitalni signal obzirom da su kućanstva koja imaju Iskon.TV već spremna za digitalno doba

Jeste li spremni za digitalno doba? Ovih dana u trgovinama s tehničkom robom najtraženiji uređaj je digitalni prijemnik. Moguće da vam se u glavi vrti od pojmova kao što su DVB-T, MUX A, MUX B, UHF i da još uvijek niste sigurni što trebate napraviti kako biste nakon prebacivanja na digitalni signal i dalje mogli gledati TV programe. Postoje rješenja koja vam uz manje glavobolje donose više mogućnosti. Jedno od njih je Iskon.TV.

Već digitalizirani

Manje je poznato da dio gledatelja u Hrvatskoj već duže vremena ima digitalni signal i da ih ovo nacionalno prebacivanje opće ne brine. Naime, svi korisnici digitalne televizije (IPTV-a) kao što je Iskon.TV, osim što su već digitalizirani, imaju mogućnost uživanja u velikom broju atraktivnih programa različitih žanrova. Osnovni Iskonov TV paket sadrži programe od filmskih, glazbenih i dokumentarnih, do dječjih, sportskih, informativnih i erotskih koji se uključuju na poseban zahtjev korisnika. Korisnici mogu Iskon.TV kombinirati s internetom i telefonom, ovisno o svojim potrebama.

Za svaki džep

Cijene TV paketa u Iskonu kreću se od 159 do 279 kn, ovisno o paketu. Paketi se međusobno razlikuju obzirom na to što uključuju: različite brzine pristupa internetu, neograničen promet, uključene besplatne minute razgovora, međunarodne friend brojeve. Svi TV paketi uključuju 43 programa te snimalicu prva tri mjeseca za samo 1 kunu.

Što sve može

Uz to što Iskonova digitalna televizija već podržava MPEG-4, Iskon.TV nudi različite mogućnosti koje će potpuno promijeniti uobičajene navike gledanja TV-a. Programi na nacionalnim programima putem Iskon.TV-a se snimaju kontinuirano pa sve što ne stignete pogledati u trenutku kada se emitira možete pogledati naknadno u roku od 48 sati. Izuzetno korisna opcija zahvaljujući kojoj više nikad nećete propustiti novi nastavak omiljene serije ili utakmicu.

Snimalica omogućuje i ciljano snimanje sadržaja na svim programima koji se onda čuvaju do deset dana. Raspored programa pa čak i njihovi nazivi na Iskon.TV-u se mogu mijenjati, a ponuđena je i opcija kreiranja vlastite liste programa.

Ako ste pomalo neodlučni i pasivni gledatelj, Iskon.TV ima mogućnost prepoznavanja vaših navika gledanja na temelju kojih vam preporuča emisije. Još jedna zabavna mogućnost je pretraživanje emisija na svim programima jednostavnim upisivanjem naziva emisije, a mozaik kanali kod Iskona omogućuje gledanja više programa istovremeno.

Ako još uvijek razmišljate o digitalnom prijemniku možda se odlučite za Iskon.TV kada vam kažemo da Iskonova digitalna televizija omogućuje i pretraživanje interneta, slušanje radio stanica te provjeravanje telefonskih poziva. Na posebnom Iskon.TV info kanalu moguće je pregledavati najnovije vijesti. Nije zanemarivo ni da je veliki broj TV programa na Iskon.TV-u sinkroniziran ili titlovan na hrvatski jezik što olakšava njihovo praćenje. Više informacija potražite na http://tv.iskon.hr/ .

Korisnici Iskon.TV-a mogu uživati u atraktivnim programima različitih žanrova. Uz dobru zabavu, u Iskonu su osigurali i niz korisnih mogućnosti kao što su kontinuirano snimanje i preporuke TV emisija koje će potpuno promijeniti uobičajene navike gledanja televizije. Zahvaljujući kontinuiranom snimanju naknadno možete pogledati propuštene emisije.

PAKET

Iskon.TRIO Start

Iskon.TRIO Super

TRIO.CARNET

Iskon.DUO (tel+TV)

Iskon.DUO (int+TV)

Mjesečna naknada

209 kn

279 kn

166,35 kn

159 kn

189,54 kn

Popis TV programa

Nacionalni i regionalni kanali:

HTV 1

HTV 2

RTL

Nova TV

HRT plus

Z1

OBN

Hayat TV

FTV

Glazbeni kanali:

CMC

MTV Adria

MTV Dance

MTV Hits

VH1

VH1 Classic

Filmski i serijski kanali:

BBC Prime

Fox Life

Fox Crime

Hallmark

TV 1000

Cinestar TV

Sportski kanali:

Sportklub

Eurosport 1

Extreme Sports

DSF

Dječji kanali:

Boomerang

Baby TV

Disney XD

Cartoon Network

Dokumentarni kanali:

National Geographic Channel

National Geographic Wild

Discovery Channel

Discovery Science

Discovery Travel

History Channel

Zone Reality

News kanali:

CNN

BBC World

CNBC

Iskon.TV info

Zabavni kanali:

E!

Style

Erotski kanali:

Private Spice

Hustler TV

Premium filmski paket:

HBO

HBO Comedy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 06:36