RAZGIBAJTE PALČEVE!

FACEBOOK MESSENGER POSTAO RAJ ZA VIDEO IGRE Ako ste aplikaciju ažurirali, možete prijatelje izazvati na dvoboj u legendarnoj Zmiji ili klasiku Pac-Man

Pac-Man
 Profimedia, Alamy

Svjesni da je igranje video igara u društvo iznimno popularno neovisno o starosti osobe, Facebook je u svoju aplikaciju Messenger uveo mogućnost igranja zabavnih malih video igara, piše The Independent.

Dok se opcija testirala ranije ovod tjedna video igre su bile dostupne samo manjem broju korisnika. Sada bi trebale biti dostupne velikoj većini korisnika koji su u mogućnosti ažurirati aplikaciju do verzije 117.0.0.17.70.

FACEBOOK

Kako biste započeli igranje dovoljno je pritisnuti joystick. Nakon toga će vam se ponuditi popis igara koje možete igrati. A na popisu ima stvarno svega.

Ako ste raspoloženi za klasike, dosadu možete ubiti s Pac-Manom, Zmijom i Space Invadersima. Ljubitelji sporta sigurno će se odlučiti za Majstora streličara ili Košarkaško LDLO, dok će avanturisti zasigurno zaigrati Beskrajno jezero ili Penjanje s Batmanom.

Osim što se korisnici Messengera sada mogu igrati koliko god im to baterija dopusti, razgovori unutar aplikacije također izgledaju nešto drukčije. Razgovori jedan-na-jedan, grupni razgovori i aktivni prijatelji sada se nalaze odvojeno te se između njih lakše prebacivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:16