StoryEditor
ZA POTPUNE STRANCE

FACEBOOK PREDSTAVIO NOVU OPCIJU KOJA JE NEKE POMALO PRESTRAŠILA Nova funkcija dizajnirana je da vas predstavi ljudima koje nikad prije niste vidjeli

 CC/Pixabay

Facebook je predstavio novu funkciju 'Discover' napravljenu kako bi svoje korisnike predstavili ljudima koje nikad prije nisu upoznali.

Naime, sve što trebate učiniti je kliknuti na ikonu 'više' u donjem desnom kutu i odabrati opciju 'otkrijte ljude'.

Kada kliknete na to moći ćete vidjeti listu ljudi koji idu na iste događaje kao i vi. Također, moći ćete naći ljude koji žive u istom gradu kao i vi ili pak rade na istom mjestu.

Iz Facebooka su kazali kako se nadaju da ćete se s tim ljudima ubrzo i sprijateljiti, doduše, dokle god vam ne smeta da potpuni stranac bane u vaš život iz vedra neba.

- Često je ljudima teško saznati nešto o ljudima koji ih okružuju, bilo da je riječ o novom poslu, o pridruživanju nekoj grupi, o pohađanju nekog događaja ili selidbe u drugi grad - kazao je glasnogovornik Facebooka.

- Kako bi to olakšali, počeli smo razvijati novu oznaku u izborniku nazvanu 'Otkrijte ljude', koja će vam pomoći saznati više o ljudima s kojima dijelite neke interese u vašoj zajednici - kazao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. kolovoz 2020 13:06