NEUGODNO ISKUSTVO

KUPCI NOVIH DELLOVIH ULTRABOOK LAPTOPA ŠOKIRANI 'Smrde nesnosno, poput mačje pišaline'

 Getty images
Problem, koji je sada riješen, bio je u procesu proizvodnje, kazali su iz kompanije, a kupcima je rečeno kako mogu doći zamijeniti svoje laptope

Brojni kupci novih Dellovih laptopa Latitude 6430u Ultrabooks požalili su se proizvođačima da njihovi novi ljubimci smrde poput mačjeg urina.

Jedan od njih kazao je kako bi problem mogao biti u polimerima od kojih je napravljen laptop i zapitao se sadrži li kakve kemikalije opasne po zdravlje koje uzrokuju takav nesnosan smrad.

Nakon istraživanja, Dellovi inženjeri odbacili su biološku kontaminaciju te kazali kako smrad nije opasan po zdravlje.

Problem, koji je sada riješen, bio je u procesu proizvodnje, kazali su iz kompanije, a kupcima je rečeno kako mogu doći zamijeniti svoje laptope.

Probleme s laptopima korisnici su počeli prijavljivati još u lipnju.

- Prije nekoliko tjedana kupio sam za posao novi Lattitude 6430u. Radi izvrsno, ali smrdi kao da je stajao kraj posude s pijeskom za mačke. Zaista je odvratno! - požalio se korisnik Three West Dellovoj tehničkoj podršci.

Drugi kupac, Hoteca, je napisao: - Bio sam siguran da mi se mačka popišala na laptop. Nešto nije dobro radilo pa sam ga išao zamijeniti. No i drugi je isto smrdio. Užasno je neugodno razgovarati s klijentima dok tvoj laptop tako smrdi.

Iz tehničke podrške prvotno su upozorili kupce da očiste ventilaciju u laptopu, no korisnici su kazali kako se ružnog mirisa ne mogu riješiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 20:36