ASKETSKI DODATAK

MANJE POZNATA STRANA NAJVEĆE DRUŠTVENE MREŽE Jeste li znali da postoji 'još jedan' Facebook i odličan je za razgovaranje s prijateljima?

 Prykhodov/iStock
Uz standardni Facebook.com, društveno-mrežni gigant ima i manje poznatu, više asketsku internetsku stranicu.

Svi vaši prijatelji i njihove obitelji vjerojatno koriste Facebook i znate sve o njemu. Ne možete ne znati, to jednostavno nije moguće. Društvena mreža danas ima više od milijardu korisnika diljem svijeta. Integralan je dio modernog života. Ono što nije toliko poznato je da Facebook ima i drugu stranicu, ponešto ogoljenu, koju možete koristiti za pričanje s prijateljima, prenosi Independent .

A ako je to sve što želite, ta je opcija puno bolja od originalnog Facebooka.

Facebook.com

Kao što vidite, uobičajeni Facebook jednostavno je dupkom pun sadržajima, a vaš potencijalno važan razgovor s prijeteljem ili grupom prijatelja sveden je na relativno mali prozorčić. Vaš News Feed stalno se ažurira i odvlači pozornost od ionako malog prozora.

Stoga, ako želite samo razgovarati, bez neželjenih ometanja u tražilicu upišite samo Messenger.com i odvest će vas na sljedeću stranicu.

Messenger.com

Ono po čemu se Messenger ističe je izuzetno čisto sučelje. Naime, na Messenger.com možete razgovarati s prijateljima i to je to. Međutim, čak i ovaj asketski dizajn ima odlične opcije. Integracija fotografija, GIF-ova i fotografija je jednostavna, a u svakom trenutku možete pristupiti fotografijama koje ste u tom razgovoru s drugim sudionicima podijelili.

S obzirom na svoje pretežito bijelo ruho Messenger može biti spas za one urede gdje je Facebook zabranjen. Ako ste prikovani za stol i stolac tijekom radnog dana, ovaj Messenger predstavlja puno bolju komunikacijsku opciju od mobilne aplikacije.

Facebook je ovu varijantu Messengera pokrenuo u travnju 2015. godine, no vrlo malo ljudi za nju zna. Na nju na mjesec dolazi samo 70 milijuna korisnika, što je s obzirom na Facebookove brojke relativno malen broj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:40