Novi proizvodi

Na hrvatsko tržište došao brend 360 koji u usisavače stavlja radare sa samovozećih automobila

 Tomislav Kristo/Cropix
Robotski usisavač 360 S10, opremljen LIDAR tehnologijom za skeniranje okoliša, prodavat će se po cijeni od 3999 kuna

Na hrvatsko tržište došao je novi tehnološki brend usmjeren području pametnog doma - 360. Riječ je proizvodima kineske kompanije 360 Smart Life Group, koje će u Hrvatskoj prodavati osječka tvrtka Bijelić Co.

Portfelj 360 sastoji se od, između ostalog, robotskih usisavača, kućanskih nadzornih kamera, pametnih satova za djecu, "dash" kamera za snimanje vožnje i sličnih, koji su predstavljeni na krovu zagrebačkog trgovačkog centra Emmezeta Žitnjak. Kompanija 360 Smart Life Group je, inače, u prvoj polovici godine ostvarila prihod od 5,5 milijardi kuna.

Predstavljajući brend 360 Viktor Bijelić, predsjednik Uprave Bijelić Co je istaknuo: "Naglasak naše poslovne strategije i njene provedbe je na dovođenju i etabliranju novih brendova na naše tržište, brendova koji su itekako globalno poznati, a kojih u Hrvatskoj još nema. Tijekom proteklih 25 godina rada potvrdili smo da je put koji smo odabrali onaj pravi, a uz sve dosadašnje brendove, ponosni smo da je od danas i 360 dostupan na našem tržištu.

I u narednom razdoblju očekuje nas mnogo posla jer ćemo hrvatskom tržištu nastaviti predstavljati nove brendove, kao i mogućnosti koje oni pružaju. Također, želja nam je obogatiti ne samo hrvatsko, već austrijsko, crnogorsko i slovensko tržište, na kojima smo već etablirani."

Što se tiče cijena, robotski usisavač 360 S10 - koji je top model tvrtke i opremljen je LIDAR tehnologijom za skeniranje okoliša, istom onom kakvu koriste samovozeći automobili - prodavat će se u Hrvatskoj po cijeni od 3999 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:00