PROBLEMI NA MREŽI

Ne radi vam internet? Iz Tele 2 javljaju da danas imaju tehničkih poteškoća: ‘Ispričavamo se‘

 Darko Tomas/Cropix
Hrvatska, Nizozemska, Švedska i Litva danas su u problemima s Telemach mrežom

“Danas imam online predavanje kad ono šteka li ga šteka, pa i mobilni šteka, morala u pola predavanja kod susjede po šifru, a budem li pala kolokvij, plaćate mi pola godine” - ovo je samo jedna od današnjih brojnih objava bespomoćnih korisnika Tele2 mreže, odnosno Telemacha kako je mrežu u studenom preimenovala United Grupa, matične kompanije tog domaćeg telekoma, te najavila ulaganje do 230 milijuna eura u razvoj mobilne i fiksne optičke mreže.

Naime, oko 15 sati danas je mnogim korisnicima ove mreže u Hrvatskoj nestalo interneta, a na trenutke i mreže općenito, pa se nisu mogli uspostavljati pozivi niti slati SMS-ovi.

A ako je suditi po recentnim bijesnim objavama na Twitteru ista je nevolja zadesila Telemachove korisnike u Nizozemskoj, Švedskoj i Litvi.

- Hoće li mi biti umanjen račun za današnji dan budući da nemam internet i ne mogu zvati – postavio je jedan korisnik pitanje administratorima na Facebook profilu Tele2 Hrvatska.

Kontaktirali smo Telemach Hrvatska kako bismo provjerili što se dogodilo.

image
Viktor Pavlinić, predsjednik uprave TELE2 i Telemacha
Darko Tomas/Cropix

- Danas u ranim poslijepodnevnim satima došlo je do tehničkih poteškoća u uspostavi podatkovnog prometa te ubrzano radimo na njihovom otklanjanju. Ispričavamo se korisnicima koji zato otežano koriste naše usluge i unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju – rekli su nam iz Telemacha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:39