NAJKORISNIJA NADGRADNJA

NOVA MOGUĆNOST Pametni telefon odsad se može koristiti kao daljinski upravljač za MAXtv

 Screenshot
 

Korisnici MAXtv-a napokon su dobili možda i najkorisniju nadgradnju tog sustava: pametni telefon odsad će moći koristiti kao daljinski upravljač.

Preko aplikacije MAXtv To Go može se sada upravljati MAXtv prijemnikom baš kao i fizičkim daljinskim upralvjačem: može se prebacivati program, stišavati i pojačavati zvuk, pregledavati programe i videoteke, programirati snimanja... Moguće je i kontrolirati više MAXtv prijemnika u jednom kućanstvu.

Za korištenje mobilnog uređaja kao daljinskog upravljača potrebno je u aplikaciji pritisnuti ikonu za tu funkcionalnost, koja se nalazi u gornjem desnom kutu, nakon čega će se na ekranu pojaviti virtualni daljinski. Osim toga, sadržaj odabran na pametnom telefonu ili tabletu se pritiskom na tipku sada može prebaciti na televizor (ta je opcija u aplikaciji bila vidljiva i dosad, riječ je o tipki "Prebaci na TV", ali je bila neaktivna sve do danas).

Screenshot

Nadalje, većina sadržaja videoteke i sadržaja na zahtjev koji su korisnici kupili na MAXtv prijemniku bit će dostupna na aplikaciji MAXtv to Go, a nova aplikacija korisnicima omogućuje upravljanje svim funkcionalnostima dostupnima na MAXtv prijemniku – TV vodiča, snimalice, videoteke, videopaketa na pretplatu i sadržaja na zahtjev.

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 21:19