NOVOSTI IZ APPLEA

NOVI MACBOOK STIŽE SREDINOM 2014. Imat će 12-inčni Retina zaslon s visokom rezolucijom

Ako je suditi prema riječima analitičara KGI-a, Ming-Chi Kuoja, Apple navodno planira sredinom 2014. pustiti u prodaju 12 inčni MacBook s kompletno novim dizajnom i Retina zaslonom s visokom rezolucijom.

Taj bi MacBook trebao imati tanji poklopac nego aktualni MacBook Air te bi mogao imati nižu cijenu od Retina MacBook Pro.

- Očekujemo kako će taj model imati mogućnost prijenosa kao model od 11 inča te produktivnost onog od 13 inča. Visoka rezolucija prikaza će omogućiti izvrsno vizualno iskustvo koje ima Retina MacBook Pro. Očekuje se kako će biti lakši i tanji nego MacBook Pro - rekao je Kuo te je dodao kako očekuje poboljšani preklopni dio, koji će još jednom redefinirati pojam laptopa.

Njegova izjava se podudara s onom analitičara NPD DisplaySercha. Predviđa se da će novi model imati rezoluciju zaslona 2304 x 1440.

Obje se glasine preklapaju ranijim informacijama prema kojima Apple želi ugraditi IGZO zaslon u većinu budućih proizvoda, što bi omogućilo veću rezoluciju i manju potrošnju energije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:28