PUNKT

Osvoji tjedan dana jedrenja uz Punkt i Yacht2party!

Osvojite mjesto na jedrilici grupe Connect i provedite nezaboravnih tjedan dana u društvu popularnih repera na Yacht2party eventu.

Da bi osvojili ovu privlačnu nagradu, registrirajte se na Punkt, osvojite Megafon bedž i jednostavno budite kreativni. Jednog od korisnika nagradit ćemo sedmodnevnim jedrenjem od 7. kolovoza do 14. kolovoza u sklopu Yacht2party eventa .

Kako osvojiti Megafon bedž?

Megafon bedž osvaja se sa proslijeđivanjem (tzv. share) minimalno 10 checkin-ova (prijava lokacije) na Facebook ili Twitter. Proslijedite poruke, statuse ili fotografije s ljetovanja ili vašeg grada. Najkreativnijeg korisnika prema ocjeni žirija Punkta očekuje nezaboravan provod na jedrilici!

Nagradna igra traje do 29. srpnja do 12 sati, a dobitnika ćemo objaviti putem našeg Twitter profila te putem mobilne aplikacije!

Što je PUNKT?

Punkt je servis koji se može opisati kao spoj gradskog vodiča i društvene mreže, a u kasnijoj fazi ponudit će širu paletu funkcija od onih koje nude postojeći servisi, pa čak više i od servisa Gowalle i Foursquarea. Trenutno je dostupan u AppStoreu za korisnike iPhonea, a mogu ga isprobati i drugi korisnici pametnih telefona.

Korisnici Punkta prema trenutnoj lokaciji pregledavaju popis evenata, a kad zabilježe lokaciju (tzv. Prijavak), dobiju i listu svih okolnih „Punkt“ mjesta, kao i informaciju gdje se trenutno nalaze njihovi Punkt prijatelji. Nema problema ni ako su njihovi prijatelji na Gowalli ili Foursquareu, jer Punkt povezuje sva tri servisa u jedan.

Konkretno, nalazite li se u kinu XY i prijavite se na toj lokaciji putem Punkta , dobit ćete obavijesti je li na tom istom XY mjestu možda još neki „punktovac“ . No osim informacije, prijavak na mjesto znači i mogućnost osvajanja nagrada.

Yacht2party

Pozivamo sve koji vole more i lude noćne provode da nam se pridruže 7.8.2010. do 14.8.2010. na Yacht2party eventu. Radi se o floti jedrilica koja plovi splitskim akvatorijem. Nije potrebno znati jedriti niti imati skipera za jedrilicu. O svemu se brine tim s dugogodišnjim iskustvom u jedrenju.

Za vrijeme trajanja LastMinute ponude od 15.7.2010. do 6.8.2010. cijena je vrlo povoljna - već od 300 EUR po osobi. Također, svi koji skupe ekipu od 8 ljudi i tako napune jedrilicu idu besplatno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:28