BUDI KREATIVAN

Otvoren T-HT-ov natječaj za mobilne aplikacije

Natječaj za inovatore „Budi kreaTivan" kojim T-HT nagrađuje autore najboljih mobilnih aplikacija te autore najkreativnijih ideja za razvoj mobilnih aplikacija na svim platformama

HT pokreće prvi domaći virtualni centar za mobilne aplikacije – ApliCentar. Natječaj za inovatore „Budi kreaTivan“ kojim T-HT nagrađuje autore najboljih mobilnih aplikacija te autore najkreativnijih ideja za razvoj mobilnih aplikacija na svim platformama. Ukupni fond nagrada iznosi 182.000 kuna, a prva nagrada iznosi privlačnih 98.000 kuna.

Specifičnost natječaja je i to što inovatori mogu pored gotovih aplikacija poslati i samo koncept aplikacije – svoju ideju aplikacije, odnosno opisati kakvu su aplikaciju zamislili, a radove mogu slati sve pravne i fizičke osobe.

Tri su kategorije :

Prototip aplikacije u kojoj će biti potrebno poslati gotovu aplikaciju, a nagrada je 98.000 Kn.

Koncept aplikacije i Pogled u budućnost za koje je dovoljno poslati razrađen koncept zamišljene aplikacije.

U prve dvije navedene kategorije bit će po tri aplikacije koje će se nagraditi dok će u kategoriji Pogled u budućnost biti nagrađena četiri sudionika.

Kvalitete koje će se gledati kod ocjenjivanja radova su inovativnost, privlačnost, kvaliteta, uporabljivost, tehnička izvedivost, komercijalna izdrživost.

Natječaj za inovatore "Budi KreaTivan" kojim T-HT nagrađuje autore najboljih mobilnih aplikacija otvara se 24. travnja i traje do 18. kolovoza.

Više informacija doznajte na budikreativan.tportal.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:01