1.241.094 stvarnih korisnika

Ovaj mjesec slavimo! Jutarnji.hr je najposjećeniji portal u Hrvatskoj, a možete nas pratiti i u novom izdanju!

Ovo je doista slavljenički mjesec za Jutarnji list! Naime, novine slave 18. rođendan i tom vas prigodom nagrađuju Kiom Sportage, prvi dani travnja donijeli su potvrdu kako je Jutarnji.hr u i ožujku bio najposjećeniji portal u Hrvatskoj, a najzanimljivija novost svakako je redizajn portala Jutarnji.hr.

Jutarnji.hr je najposjećeniji portal u Hrvatskoj!

Prema DotMetrics Audience istraživanju kojeg provodi agencija Ipsos, čak 1.241.094 stvarnih korisnika, vijesti iz Hrvatske i svijeta pratilo je upravo na Jutarnji.hr, što ga je smjestilo na vrh liste najposjećenijih portala u Hrvatskoj. Korisnici su stranice portala pregledali više od 119.000.000 puta, odnosno 12.000.000 više nego u veljači, no rast i dobre vijesti se nisu tu zaustavile - za 7% porastao je i broj posjeta portalu kao i vrijeme koje su korisnici proveli na Jutarnji.hr u samo jednom mjesecu, a koje je 229.000 sati duže nego u veljači te sada doseže nevjerojatnih 2.841.820 sati.

Za ovakav rezultat zahvaljujemo vama, našim vjernim čitateljima, a kako bismo vam omogućili još bolje, brže i zanimljivije iskustvo praćenja naših stranica, uskoro ćete Jutarnji.hr moći pratiti u potpuno novom i modernijem izdanju!

Transformacija je započela! Sudjelujte u redizajnu portala Jutarnji.hr

Kako bismo novi Jutarnji.hr u potpunosti prilagodili vašim željama i prijedlozima, odlučili smo lansirati novi portal, no pritom ne ugasiti postojeći portal. Tijekom ovog perioda transformacije u brži, zanimljiviji i moderniji portal, paralelno ćete moći pratiti Jutarnji.hr u dva izdanja - postojeći na Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.

Iako je novi portal potpuno fukcionalan, promjene na njemu će se događati svaki dan sve do konačnog prelaska na novi dizajn 6. svibnja - tada ćete portal moći pronaći isključivo na adresi www.jutarnji.hr. Neke od tih promjena bit će vidljive posjetiteljima, neke će olakšati posao našim novinarima i urednicima, a u njima možete sudjelovati i vi! Istražite stoga novi Jutarnji.hr, popunite upitnik koji će vam se prikazati na dnu stranice i napišite nam vaše mišljenje kako bismo portal još bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:11