I NAKON JOBSA, iPHONE

Posljednji veliki projekt Stevea Jobsa tek treba ugledati svjetlo dana - novi iPhone 5 ponovo će uzdrmati svijet

Glasine govore kako će posljednji Jobsov iPhone imati tanji dizajn i veći ekran te da će proći potpunu modifikaciju komponenti jer će biti pri Appleov 4G mobitel

Nedavno preminuli Steve Jobs promijenio je način na koji svijet funkcionira brojnim proizvodima koje je njegova kompanija Apple plasirala na tržište u posljednjih desetak godina. Gotovo da ne postoji proizvod od 'Jabuke' u kojem on nije imao svoje prste.

Stručnjaci tako tvrde kako posljednji Jobsov projekt tek treba ugledati svojetlo dana, a sigurno nije riječ o novom iPhoneu 4S.

Smatraju kako će novi iPhone 5 biti upravo to. Navode kako je riječ o uređaju koji će, kao i njegovi prethodnici prije toga, iz temelja promijeniti svijet telekomunikcija te ostaviti značajan utisak na svijet, ne samo zbog svojim mogućnosti, specifikacija i dizajna, već i zbog činjenice da je riječ o posljednjem projektu Stevea Jobsa.

Glasine govore kako će posljednji Jobsov iPhone imati tanji dizajn i veći ekran te da će proći potpunu modifikaciju komponenti jer će biti pri Appleov 4G mobitel. Vjeruje se kako će izaći oko ljeta 2012.

Osim toga, stručnjaci navode kako Jobs nije imao previše veze s iPhone 4S-om zbog pogoršanja njegova zdravstveno stanja. Dizajniranje novog mobitela nije nimalo lak posao pogotovo ako imate određen broj dana života.

Bilo kako bilo, preostaje nam pričekati sljedeću godinu i vidjeti posljednje veliko iznenađenje vizionara koji je svojim djelovanjem oblikovao suvremenu globalnu komunikaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:38