VELIKA SELIDBA

Potpuno ludilo na Twitteru tijekom ‘blackouta‘ Facebooka, pogledajte kako su slavni reagirali

Screenshot Tweeta Reese Witherspoon
Svoje su misli i pošalice iznijeli na Twitteru, društvenoj mreži koju jučerašnji kolaps nije pogodio

Mnogi poznati nisu se mogli suzdržati tijekom šest sati dugog pada Facebooka i Instagrama, pa su svoje misli i pošalice iznijeli na Twitteru, društvenoj mreži koju jučerašnji kolaps nije pogodio. Zvijezde poput Reese Witherspoon, Snoop Dogga, Adele, pa čak i Dolly Parton, objavile su razne postove, odnosno, „tweetove” koji su dodatno šalama potkovali rivalstvo Twittera i Facebooka.

Legendarna 75-godišnja pjevačica Dolly Parton objavila je animaciju svog prodiranja kroz okretna vrata salona i tako prikazala navalu ljudi na Twitteru zbog nemogućnosti pristupa Facebooku i Instagramu.

U skladu sa svojim uvjerenjima i čestim navikama, Snoop Dogg je pozvao svoje pratitelje da "smotaju jednog" i budu produktivni.

Nadalje, Oscarom nominirana autorica pjesama, Diane Warren, upitala je: "Znači li to da 4000 prijatelja na Facebooku nisu moji dobri prijatelji??". Autorica i komičarka Beth Lapides našalila se: "Pad Facebooka i Instagrama najopuštajuća je stvar koja se dogodila tijekom cijele godine".

Olimpijac Usain Bolt na svojem je korisničkom računu postavio meme koji znakovito ilustrira jučerašnju kaotičnu situaciju, a Donnie Wahlberg iz New Kids on the Block, koji je najavio da iduće godine "boy bend" ide na turneju, iskoristio je prekid rada društvenih mreža kao šalu i promotivnu priliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:09