PARTY ZA SVE

Pridružite nam se na afterwork Punkt partyju u Sirupu 13. listopada uz besplatne koktele!

Promotivna zabava za mobilnu aplikaciju Punkt održat će se u srijedu 13.10 u zagrebačkom klubu Sirup, uz besplatne SUNBEACH koktele za sve

Zabava promocije Punkta, nove mobilne aplikacije koju su zajedno pokrenuli tvrtke Europa Digital i Pet minuta, održat će se u zagrebačkom klubu Sirup u srijedu 13. listopada s početkom u 20 sati.

Pridružite nam se, punktirajte i dobro se zabavite. Pripremili smo vam posebnu ponudu - od 20h do 22h pjete potpuno besplatno na naš račun, a nakon toga do ponoći po promotivnim cijenama uz čak 50% popusta.

Volite li koktele, cijelu noć moći ćete besplatno uživati u SUN BEACH koktelima po popularnoj PUNKT cijeni od 0kn sve dok ne uspijete popiti cijelu zalihu!

Klub Sirup na Donjim Sveticama mjesto je gdje je zabava zagarantirana, a SUN BEACH brand jamči za koktele za koje su korišteni ssamo sastojci vrhunske kvalitete, uključujući Cene Rum, Kokosovo vrhnje, tri-destilirana Votka, svježi sokovi i Brazilian Cachaca.

Ponesite svoje pametne telefone i ako već niste isprobali Punkt, mi ćemo vam objasniti na licu mjesta kako aplikacija funkcionira!

Što je Punkt?

Ne znate li koji se koncerti, izložbe ili kino predstave održavaju u blizini vaše trenutne lokacije, vrijeme je da isprobate Punkt, mobilnu aplikaciju koja će vam reći što se odvija u krugu od nekoliko kilometara od vas. Pritom možete osvojiti lijepe nagrade.

Korisnici Punkta prema trenutnoj lokaciji pregledavaju popis evenata, a kad zabilježe lokaciju (tzv. Prijavak), dobiju i listu svih okolnih „Punkt“ mjesta, kao i informaciju gdje se trenutno nalaze njihovi Punkt prijatelji. Nema problema ni ako su njihovi prijatelji na Gowalli ili Foursquareu, jer Punkt povezuje sva tri servisa u jedan.

Konkretno, nalazite li se u kinu XY i prijavite se na toj lokaciji putem Punkta, dobit ćete obavijesti je li na tom istom XY mjestu možda još neki „punktovac“ . No osim informacije, prijavak na mjesto znači i mogućnost osvajanja manjih nagrada. Provjerite gdje već imamo ponude za Punktovce.

Gazdi uvijek besplatno pivo

Pivnica Zlatni Medo u Savskoj ulici odlučila se nagraditi najlojalnijeg posjetitelja pa tzv. „ gazdi“ nudi uvijek besplatnu pivsku „žirafu“.

„Gazda“ nekog mjesta je posjetitelj koji se najveći broj puta prijavio na određenu lokaciju. Za postati gazdom prvi put posjetitelj se treba prijaviti na tu lokaciju najmanje tri puta. Ukoliko se više Punktovaca prijavilo više od tri puta, „gazda“ postaje onaj koji ima najveći broj prijavaka.

Punkt mogu koristiti svi koji posjeduju iPhone i ANdroid telefone, a uskoro se usluga proširuje i na ostale proizvođače mobilnih telefona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:48