BESPOMOĆAN JE

Putnik u avionu zaboravio slušalice pa sad svaki dan preko aplikacije gleda kuda ih nosi osoba koja ih je uzela

Apple Airpods

 Jaap Arriens/Nurphoto Via Afp
British Airways su izdali priopćenje da se trude pomoći Briggsu pronaći njegove izgubljene slušalice: ‘Trenutno istražujemo stvar‘

Jedan putnik, koji je slučajno zaboravio slušalice u avionu na letu British Airwaysa, sada u aplikaciji za praćenje bespomoćno gleda kako ih osoba koja ih je uzela svaki dan nosi na posao, piše Daily Mail.

Tim Briggs je prije tri tjedna izgubio svoje Apple AirPods slušalice na letu iz Austina u Teksasu za London.

Nakon leta je prijavio nestanak te je pokušao pronaći slušalice pomoću aplikacije Find My na iPhoneu, usluge koja ljudima omogućuje praćenje lokacije njihovih Apple uređaja.

No jedno što sada može je pratiti kako njegove slušalice svakodnevno putuju na posao i s posla, s osobom koja ih je uzela.

Briggs kaže da AirPods, koje mogu koštati do 270 eura, svakodnevno putuju iz stana u središtu Londona do British Airways Global Learning Academy, u zračnoj luci Heathrow.

'Ostavio sam svoje AirPods na naslonu sjedala na letu iz Austina prije tri tjedna. Prijavio sam to uredu za izgubljene stvari', kaže Briggs.

Na Facebooku je objavio i fotografiju zaslona aplikacije Find My na kojoj se vidi gdje se slušalice nalaze.

British Airways je objavio priopćenje u kojem poručuju kako se trude pomoći Briggsu da pronađe svoje izgubljene slušalice.

'Trenutno istražujemo slučaj', kazao je glasnogovornik britanskog avioprijevoznika.

No slušalice je mogao uzeti i neki zaposlenik zračne luke, a ne nužno zaposlenik British Airwaysa.

Ljudi na društvenim mrežama podržavaju Briggsove pokušaje da ponovno dođe u posjed svojih slušalice, a neki sugeriraju da sâm uzme stvari u svoje ruke.

'Nevjerojatno, ili bolje rečeno, trebalo bi biti nevjerojatno. Toliko o sloganu British Airwaysa 'To Fly, To Serve'', kazao je jedan od komentatora.

Drugi su Briggsu sugerirali da pozove policiju, dok neki ipak smatraju kako je on sâm kriv što se doveo u takvu situaciju jer je bio nemaran i zaboravio slušalice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:47