NOVE USLUGE

SAMSUNG JE U ZAGREBU OTVORIO NOVI SERVISNI CENTAR Tvrde da svoj smartphone tamo možete popraviti za sat vremena

Samsung servis centar.
 Damir Krajač / Hanza Media
 

Tvrtke Samsung Electronics i Tech Doctor otvorile su u ponedjeljak u Zagrebu na adresi Vlaška 49 servisni centar u kojemu će korisnici moći u samo sat vremena popraviti svoj pametni mobitel. To vrijedi za sve privatne i poslovne korisnike, a usluga se odnosi na popravke unutar ili izvan jamstvenog roka. Ako je za popravak uređaja pak potrebno više od sat vremena, korisnik može zatražiti dostavu uređaja na kućnu adresu, a uskoro će biti dostupna i usluga od vrata do vrata čime će korisnici moći obaviti servis uređaja bez da uopće napuste svoj dom.

- U Samsungu uvijek osluškujemo želje naših korisnika i znamo da su oni uvijek u potrazi za inovacijama koje će im olakšati svakodnevni život. Upravo zato im želimo omogućiti da na jednom mjestu, u samom centru Zagreba, dožive, pitaju za savjet i servisiraju svoje mobitele, tablete i nosive uređaje, ali i isprobaju i kupe najnovije proizvode iz našeg portfelja - rekao je na otvorenju Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Ujedno, korisnicima koji su oštetili zaslon na svom uređaju Samsung nudi popravak istog uz dodatni popust, dok korisnici bijele tehnike pozivom Samsung kontakt centru mogu ostvariti dodatnu uslugu poput servisa nakon uobičajenog radnog vremena ili vikendom, kao i mogućnost besplatne dostave, instalacije i edukacije za određene modele televizora i kućanskih aparata.

- Svakodnevno ulažemo energiju i trud u pružanje usluga našim korisnicima i rješavanje problema, nastojeći pridonijeti boljem poslovanju. Zadovoljstvo nam je i čast što je tu vrijednost prepoznao i Samsung, tvrtka s kojom nam je suradnja osobito bitna - istaknuo je direktor servisa Tech Doctor Ivan Šego. Uz servisni centar, građani na raspolaganju imaju i mogućnost razgledavanje i kupnje najnovijih Samsung uređaja poput S10e, S10 i S10+ pametnih uređaja, a centar je otvoren svakog dana u tjednu od 8 do 20 sati te subotom od 9 do 15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 23:21