DO 16 OSOBA MOŽE SUDJELOVATI

SNAPCHAT UVEO MOGUĆNOST GRUPNIH RAZGOVORA Grupa se sama briše nakon 24 sata, a poruke poslane unutar grupe mogu se vidjeti i pročitati samo jednom

 Mike Segar / REUTERS

Snapchat uveo mogućnost grupnih razgovora za do 16 korisnika istovremeno, piše Wired. Grupa i sve objave koje se u grupi podijele će nestati nakon 24 sata, a Snapovi poslani unutar grupe mogu se otvoriti i pogledati samo jednom te to može napraviti svaki član grupe. Snapovi se brišu nakon 24 sata čak i ako ostanu neotvoreni.

Osim grupnih razgovora, Snapchat je razgovore jedan-na-jedan učinio pristupačnijima za svoje korisnike. Ako je jedan od vaših prijatelja prisutan u grupi, njihovo će vam se ime pokazati na dnu samog razgovora. Ako kliknete na njihovo ime, započet ćete individualnu prepisku s tim prijateljem, a ako se želite vratiti u grupni razgovor to možete napraviti jednim pokretom prsta.

Uz grupne razgovore, Snapchat je svojim korisnicima na raspolaganje stavio i dva nova alata za uređivanje objava. Uz pomoć 'škara' možete dio neke slike izrezati i pretvoriti u naljepnicu, a iz pomoć slikarskog kista možete slike pretvarati u umjetnička remek djela.

Ove nove mogućnosti trenutno su dostupne samo na iOS uređaje, no doći će i na Android sustav uskoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:40