BAŠ KAO I ĐELO

Stephen Fry odabrao 'najljepši tweet'

Stephen Fry, slavni televizijski voditelj i veliki obožavatelj tehnologije proglasio je najljepši tweet na svijetu posljednjeg dana Hay Festivala završenog jučer u središnjem Walesu. Fry i sam posjeduje Twitter račun, a prikupio je više od 1,5 milijuna obožavatelja na tom mikroblogerskom servisu.

Organizatori književno-umjetničkog spektakla tražili su od natjecatelja da na službeni profil Festivala šalju svoje tweetove koji moraju biti elokventni, provokativni ili vrlo zabavna dosjetka.

Najbolji je tweet glasio: 'I believe we can build a better world! Of course, it'll take a whole lot of rock, water & dirt. Also, not sure where to put it.' - Vjerujem da možemo sagraditi bolji svijet! Naravno, trebat će nam mnogo stijena, vode i zemlje. Isto, ne znam gdje bi ga stavili.

Najljepši tweet napisao je Marc MacKenzie iz Edmontona u Alberti, Kadana, pod imenom @marcmack .

Fryu se u tweetu najviše svidio humor i provokativno aludiranja na neprestano spominjanje ljudi 'trebamo sagraditi bolji svijeti'.

- Za sada smo zapeli s ovim jednim kojeg imamo - rekao je Fry.

Samo nekoliko minuta nakon što je sišao s pozornice na kojoj je puna dva sata vodio raspravu s osnivačem Haya Peterom Florenceom, Fry je na svoj Twitter napisao: Upravo završio Hay. Gotovo 2 sata na stageu. Prošlo u sekundi. Vrijeme je za povratak u London. Nema vremena ni za tužno uzdisanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:45