REVOLUCIJA NA TRŽIŠTU

STIŽE NAJIŠČEKIVANIJI MOBITEL IKAD Novi model iPhonea bit će najuzbudljiviji Appleov proizvod dosad, pogledajte što ćete sve moći s njim!

 Regis Duvignain / REUTERS
Uslijed glasina koje počinju kružiti o novom modelu iPhonea, Appleov direktor Tim Cook nagovijestio je da tvrtka priprema neke 'uzbudljive stvari'

Nakon nekoliko standardno izvrsnih, ali neinspirativnih modela, novi iPhone mogao bi biti najuzbudljiviji Appleov mobitel do sada, piše Express.

Očekuje se da će Apple poduzeti sve što je u njegovoj moći da novi model iPhonea, koji bi trebao izaći u rujnu ove godine, bude njihov najbolji telefon dosad.

Za početak, određeni izvori smatraju da novi iPhone neće biti poznat kao iPhone 8 već da će se zvati iPhone X te da će imati dvojni zakrivljeni OLED ekran i da će cijeli biti izrađen od stakla. Također, trebao bi imati bolju dvojnu kameru te po prvi puta ne bi trebao fizički imati tipku Home.

Appleov direktor Tim Cook niti jednu od tih glasina nije niti potvrdio niti opovrgnuo. Prilikom kvartalnog izvještaja o prihodima, Cook je samo dolio ulje na vatru nagađanjima o Appleovim planovima za 2017. godinu: 'Kada govorimo o pametnom telefonu, tek smo na početku. Smatram da se ima još puno toga za napraviti. Mobitel svake godine postaje sve važniji u životima ljudi i oni sve više stvari s njim rade', dodao je Cook.

Cook je osim o novom iPhoneu izložio Appleove planove za automatizaciju života uz pomoć digitalne asistentice Siri. Korisnici iPhonea bi u budućnosti uz pomoć svog mobitela mogli ujutro skuhati kavu te upaliti svjetlo u stanu te zaključati vrata i sniziti temperaturu u stanu kada ga napuštaju.

Povećanje moći za Siri očit je odgovor na Samsungove najave da će novi Galaxy S8 model doći s digitalnim asistentom Bixbyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:12